Σοφά λόγια

Δίνε προσοχή στους εχθρούς σου, γιατί είναι οι πρώτοι που σου αποκαλύπτουν τα λάθη σου. (Αντισθένης)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος της Ελληνικής Ακαδημίας Γου Σου στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος της Ελληνικής Ακαδημίας Γου Σου στη ΘεσσαλονίκηΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Α΄ κύκλος της Ελληνικής Ακαδημίας Γου Σου Κουνγκ Φου στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα και εποπτεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου

Φιλοξενήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του hotel Avallon**** Θεσσαλονίκης, την 23-24 Ιανουαρίου, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, σε 16 εκπαιδευτικές ώρες. Τα μαθήματα παρακολούθησαν οι σπουδαστές-προπονητές μέσα σε κλίμα ευχάριστο και φιλικό.

Στις θεματικές ενότητες, Α΄ Βοηθειών, αθλητιατρικού τραύματος και αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να αξιολογηθούν επί τόπου από τους εισηγητές των Α΄ Βοηθειών Αθανάσιο Κοτσαμπασίδη, του αθλητιατρικού τραύματος Χαράλαμπο Μωυσίδη και την αντιμετώπιση αθλητιατρικού τραύματος τον χειρούργο ιατρό Ορθοπαιδικό Γρηγόρη Βλάχο.

Ακολούθως, παρακολούθησαν τα θεωρητικά μαθήματα εισαγωγή στο Γου Σου, καθώς και τους κανονισμούς των αγωνιστικών αθλημάτων Qingda & Sanda της Πανευρωπαϊκής (EWUF) και αντίστοιχα Παγκόσμιας ομοσπονδίας (IWUF) Γου Σου, από την προπονήτρια της Εθνικής ομάδας κλιμακίου Β. Ελλάδας στο άθλημα Sanda, Μαρία Παντελίδου.

Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν οι προπονητές, με σεβασμό και στόχο στη σφαιρική γνώση και εκμάθηση καθώς την μετέπειτα εμβάθυνση στα παραπάνω μαθήματα.

Ύστερα, από απαίτηση νέων εκπαιδευτών, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτικός Α΄ Κύκλος, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης ακαδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο:6980214424.

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική