Εξαιρετικό σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου από τον Μπραούλιο Εστίμα στα Χανιά

εικόνα άρθρου
Στα Χανιά βρέθηκε για μια ακόμα φορά, στις 16 Ιανουαρίου 2016 ο professor και ένας από τους κορυφαίους αθλητές του Brazilian Jiu Jitsu όλων των εποχών, Braulio Estima. Το σεμινάριο έγινε από τον αντιπρόσωπό του και head instructor της ομάδας Gracie Barra Crete, Αντώνη Καπαδουκάκη (2η Degree Black Belt). Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 60 αθλητές, που με την παρουσία τους σε μια δύσκολη συγκυρία δείχνουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους σε αυτή τη τέχνη. Για μία ακόμα φορά, ο Braulio Estima εντυπωσίασε με τη γνώση και την καταπληκτική τεχνική του, που λίγοι έχουν στο κόσμο ακόμα και σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου έκανε rolling (πάλεψε) με μεγάλες ζώνες και ιδιαίτερα με αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες μένοντας ικανοποιημένος από το επίπεδό τους. Κατόπην έκανε το όπως κάθε φορά belt promotion (προαγωγή ζωνών) και συνεχάρει τους αθλητές για την πρόοδό και τις τελευταίες διακρίσεις που είχαν στο Greece National Pro Jiu Jitsu Championship.
Οι αθλητές που προήχθησαν στις επόμενες ζώνες (belt rank) είναι:

BLUE BELT:
Μυλωνάκης Αποστόλης, Σκουνάκης Βασίλης και Τσανέλης Βασίλης

PURPLE BELT:
Μαθιουδάκης Νίκος και Χριστουλάκης Στέλιος

BROWN BELT:
Κουτσουράκης Χρήστος

Ο Χανιώτης εκπαιδευτής συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προαγωγή τους σε ζώνες και stripes καθώς επίσης ευχαριστεί τον prof. Braulio Estima, για την υποστήριξή του σε αυτόν και την ομάδα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για νέο σεμινάριο ή ενδεχομένως προπονητικό camp για το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα για την Gracie Barra Crete, Greece
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι