Σεμινάριο Σαολίν στη Θεσσαλονίκη

εικόνα άρθρου
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στο 1ο ανοιχτό σεμινάριο του Shaolin Shi Yan Jun, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις κινέζικες πρακτικές Qigong, Tai Chi, αυτοάμυνα Qi –Na και το Mei Hua.

Το Qigong αποτελεί μια μορφή διαλογισμού, η οποία συνδυάζει αργές κινήσεις και ελεγχόμενες αναπνοές με σκοπό η ενέργεια chi να ξεμπλοκάρει και να ρέει ελεύθερα στο σώμα.
Το Tai Chi είναι μια πολεμική τέχνη ήπιας μορφής, που χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς. Η τεχνική αυτή αντιλαμβάνεται το σώμα ως σύνολο που περιέχει ζωτική ενέργεια και δίνει ίση αξία στην ακινησία και την κίνηση.

Στη συνέχεια θα διδαχθούν εφαρμογές της αυτοάμυνας Qi Na. Έτσι ονομάζονται οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του αντιπάλου με κλείδωμα των αρθρώσεων ή πιέζοντας ευαίσθητα σημεία με αποτέλεσμα την εξουδετέρωσή του, με τη μικρότερη δυνατή βλάβη.

Τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε κοινωνοί της πανάρχαιας τέχνης Mei Hua, που για πρώτη φορά παρουσιάζεται εκτός Κίνας. Η μέθοδος αυτή άρχισε να διδάσκεται από πατέρα σε γιο, σε μια μικρή κάστα στο χωριό Mei Hua, από όπου πήρε το όνομά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χωριό αυτό το προσδόκιμο ηλικίας είναι 130 με 160 έτη και δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ η νόσος του καρκίνου.

Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα.
Μπορείτε να γνωρίσετε τα μυστικά των shaolin για ευεξία, ισορροπία και μακροζωία.


Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα : 6980214424 & 6976638579
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι