Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Στο δρόμο για το πανελλήνιο Ταεκβοντό οι αθλητές του Α.Σ Έδεσσας

Στο δρόμο για το πανελλήνιο Ταεκβοντό οι αθλητές του Α.Σ  Έδεσσας Την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάιδων/ Κορασίδων 2001-2003, 2004 κατάφεραν να πάρουν πέντε αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών στην Θεσ/νίκη.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές εκ των οποίων την πρόκριση κατάφεραν να πάρουν οι 5. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28-29 Νοεμβρίου στην πόλη της Χαλκίδος και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 8 προκριθέντες αθλητές της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος και οι 8 προκριθέντες αθλητές της Ένωσης Τάεκβοντο Νοτίου Ελλάδος ανά κατηγορία σωματικού βάρος. Στους Παίδες 2004 την πρόκριση στην κατηγορία των -37 κιλά Παίδων 2004 πήρε ο Αδαμαντίδης Βασίλης και ο Καλούδης Αναστάσιος στην -65 κιλά. Ενώ στους γεννηθέντες 2001-2002-2003 από τον Α.Σ. ΈΔΕΣΣΑΣ προκρίθηκαν οι: Πόζαρλη Αθηνά κατηγορία, -59 κιλά Κορασίδων (περυσινή Πρωταθλήτρια0 Χατζηιωαννίδης Γεώργιος, -65 κιλά Παίδων και η μικρλη της κατηγορίας Μαλίγκα Έλενα στην κατηγορία -44 κιλά Κορασίδων. Χωρίς να καταφέρουν την πρόκριση αγωνίστηκαν ο Μπινιόλας Στέφανος και η Τσαούσκα Αντιγόνη που εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για όλη την ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ υπό την επίβλεψη των προπονητων αφοι Μπιρόζη αναμένοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται η 8η προπονηση των κλιμακίων στο προπονητήριο της ΕΤΑΒΕ. Μέλη της επίλεκτης ομάδας και οι Εδεσσαίοι : Χατζηιωαννίδης Γιώργος, Τότλης Γιάννης, Πόζαρλη Αθηνά, Τσαούσκα Αντιγόνη και Μαλίγκα Έλενα που προετημάζονται για διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 13-14-15 Δεκεμβρίου.

Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές για τις καθημερινές προσπάθειες όπως και στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Έδεσσας

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική