Σοφά λόγια

Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Το σώμα σου ξέρει περισσότερα από όσα πιστεύεις ότι ξέρεις εσύ.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

3 μετάλλια για τους Κουρήτες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος

3 μετάλλια για τους Κουρήτες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματοςΝέα μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ αφού με 3 μετάλλια επέστρεψε ο αθλητής του συλλόγου Ανδριανίδης Ηλίας ο οποίος συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Νοεμβρίου στην πόλη IZVORANI της Ρουμανίας.

Στο συναρπαστικό και μεγάλης δυσκολίας πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές από συνολικά 12 κράτη με περίπου 250 αθλητές που συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα του Παγκρατίου αθλήματος (Παλαίσματα, Πολυδάμας, Παγκράτιο Ημι-επαφής, Παγκράτιο Εδάφους και Πλήρης Αγώνας Παγκρατίου).

Το Παγκράτιο αποτελεί ένα επίσημα αναγνωρισμένο αμιγώς Ελληνικό μαχητικό άθλημα που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τους Αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες και το οποίο έχει διαδοθεί μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε όλο τον κόσμο.

Ο αθλητής των Κουρητών αγωνίστηκε σε 3 τεχνικές κατηγορίες και κατόρθωσε να κατακτήσει 2 χρυσά (στις κατηγορίες Παγκρατίου Πλήρους Επαφής και Παγκρατίου Εδάφους) και 1 ασημένιο μετάλλιο (στην κατηγορία Παγκρατίου Ημιεπαφής).

Παράλληλα ανακηρύχτηκε και βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής της Διοργάνωσης σε σχετική ψηφοφορία που έγινε μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαιτέρως τον έφορο του Συλλόγου Ανδριανίδη Ανδρέα, τον Δήμο Αποκορώνου καθώς επίσης και την εταιρεία ANEK LINES για την βοήθεια και την αμέριστη στήριξη τους.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Κουρήτες

Αναζήτηση

TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική