Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ευκλέας Λευκάδας: Οι επιτυχημένες διοργανώσεις θα συνεχιστούν

Ευκλέας Λευκάδας: Οι επιτυχημένες διοργανώσεις θα συνεχιστούνΑκολουθεί επιστολή του Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας στον Οδηγό:
Το Δ.Σ. της Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συλλόγους που παρευρέθηκαν την 1/1/2015 στο κλειστό γυμναστήριο στις Αλυκές στην ανοιχτή κοινή προπόνηση Taekwon-Do .

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευκλέα Πρέβεζας και τον Master Σολδάτο Άγγελο, τον Ευκλέα Λούρου και την εκπαιδευτή Κατσαούνου Γρηγορία, τον Α.Ο Άτλας Kick Box και τον εκπαιδευτή Κατοπώδη Γεώργιο και τον Ευκλέα Καναλίου και τον εκπαιδευτή Σολομονίδη Γεράσιμο.

Οι αθλητές των ανωτέρω συλλόγων προπονήθηκαν όλοι μαζί υπό την καθοδήγηση του διεθνούς εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιου στην αυτοάμυνα, τις εναέριες τεχνικές και το αγωνιστικό βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την τέχνη που αγαπάνε.

Η προπόνηση έκλεισε στο τέλος με φιλικούς αγώνες …

Η ουσία για τον διοργανωτή της ανοιχτής προπόνησης Καββαδία Ευστάθιο είναι η γνωριμία με όλους τους αθλητές και η εκπαίδευση μας σαν μια οικογένεια.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας και στο μέλλον θα υπάρξουν σίγουρα και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.

Αναζήτηση

Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Olympus


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική