Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Εισαγωγικό μάθημα Ιάιντο και Τζόντο στο Zen Center Athens

Εισαγωγικό μάθημα Ιάιντο και Τζόντο στο Zen Center AthensTo Zen Center Athens διοργανώνει ανοιχτό εισαγωγικό μάθημα Iaido-Jodo την Κυριακή 8/11/2015 ώρα 10:30-14:00. (10:30-12:15 Iaido, 12:30-14:00 Jodo)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν μία απλή αθλητική ενδυμασία και ένα ξύλινο ξίφος bokken, για όποιον διαθέτει. Το Zen Center Athens θα διαθέσει ξίφη bokken σε όσους συμμετέχοντες δεν διαθέτουν.

Καμιά Πολεμική Τέχνη, Budo, δεν συμβολίζει καλύτερα το πνεύμα των πολεμιστών Samurai από την Ατραπό του Ξίφους, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το Kendo, το Iaido και το Jodo.

Στo Iaido, ο ασκούμενος ασκείται στο πως με μία γρήγορη και σωστά χρονισμένη ξιφούλκηση να υπερισχύσει σε μία κίνηση του αντιπάλου η και περισότερων, όλων οπλισμένων επίσης με ξίφος.

Στο Jodo ο ασκούμενος ασκείται στο πώς με την σωστή χρήση του ραβδιού, Jo, θα υπερισχύσει ενός αντιπάλου οπλισμένου με ξίφος.

Μέσα από την εξάσκηση αυτή, οι ασκούμενοι καλλιεργούν και αναπτύσσουν, αυτοπειθαρχία, αυτοέλεγχο, μαχητικό πνεύμα, σεβασμό, συντονισμό σώματος- πνεύματος και καλή φυσική κατάσταση. Οι πολεμικές τέχνες Iaido και Jodo αποτελούν μία εξαιρετική άσκηση για όλες τις ηλικίες.

Αν η γνωριμία αυτή με το Iaido ή το Jodo αποδειχθεί ενδιαφέρουσα, μπορείτε να συνεχίσετε την εξάσκηση στα αντίστοιχα τμήματα του Zen Center Athens.

Πρόγραμμα Iaido & υπεύθυνος εξάσκησης:
Τετάρτη 18:00-20:00, Σπύρος Γ. Δροσουλάκης, Iaido 5 dan, Kendo 4 dan.

Πρόγραμμα Jodo & υπεύθυνος εξάσκησης:
Παρασκευή 18:0:0-19:30, Μιχαήλ Πάδρας, Jodo 2 dan, Iaido 5 dan, Kendo 3 dan.

Η ανοικτή αυτή εξάσκηση μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για παλαιούς ασκούμενους, που έχουν διακόψει για οποιοδήποτε λόγο την εξάσκηση τους, να επανέλθουν σ΄αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα για το ZEN CENTER ATHENS

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική