Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ο Ευκλέας Λευκάδας στο Πανελληνιο σεμινάριο ταεκβοντό

Ο Ευκλέας Λευκάδας στο Πανελληνιο σεμινάριο ταεκβοντόΗ Α.Γ.Α. Taekwoη-Do Ευκλέας Λευκάδας την 18/10/2015 συμμετείχε με 20 αθλητές του στο Πανελληνιο σεμινάριο Taekwoη-Do και διαιτησίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας από τον Master Σολδάτο Άγγελο παρουσία και του Master Κυριακίδη Κωνσταντίνου.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτή του Ευκλέα Άρτας Λώλη Θεόδωρο και συμμετείχαν εκτός από τον σύλλογο οι ακόλουθοι σύλλογοι:

Ευκλέας Πρέβεζας, Λούρου, Βόνιτσας, Α.Σ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, Α.Σ Τριακόσιοι Σπάρτης, Ευκλέας Παλαίρου και Μοναστηρακίου, Βουλγαρελίου και Διασέλου Αρτας, Καναλίου, Α.Ο ΝΝικηφόρος Πήγασος Μέγαρα Αττικής, Α.Σ Κεφαλοννιάς και Ευκλέας Αμπελοκήπων Αθήνας.

Οι συνολικές συμμετοχές του σεμιναρίου ξεπέρασαν τις 90 ενώ την προηγούμενη μέρα ο σύλλογος μας φιλοξένησε και προπονήθηκε με τον προπονητή του Α.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Κοτρίδη Νικηφόρο και τον εκπαιδευτή του Α.Σ. Κεφαλονιάς Καπατσώρη Γεώργιο. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 06/11/2015 και τις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν μέσα στην σεζόν.Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Olympus
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική