Απονομή μαύρων ζωνών και νταν στο Σότοκαν Καράτε Ρόδου

εικόνα άρθρου
Στον Α.Σ Σότοκαν Καράτε Ρόδου στην Παστίδα και με δάσκαλο τον Νίκο Αφεντούλη 5ο Dan JKA, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, η απονομή των διπλωμάτων μαύρων ζωνών και Νταν, στους επιτυχόντες των εξετάσεων που είχαν διενεργηθεί από τον παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα μάστερ Κ. Σαβάντα 7ο Dan, αναπληρωτή τεχνικό Δ/ντή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας J.K.A, στα πλαίσια του σεμιναρίου που διενεργήθηκε στο κλειστό της Κρεμαστής, τον Φεβρουάριο του 2015. Τα διπλώματα απονεμήθηκαν στους παρακάτω:

Μαύρη ζώνη 2o Νταν
Χόφμαν Μέλανη

Μαύρη ζώνη 1o Νταν
Κλωνάρης Αναστάσιος
Καραγιαννάκης Φώτιος
Βασιλόπουλος Ραφαήλ

Τα διπλώματα έχουν διεθνές κύρος και αναγνώριση, διότι προέρχονται από την Ιστορική και μεγαλύτερη Ομοσπονδία του Σότοκαν, την Japan Karate Association / World Federation, η οποία πλέον υπάγεται και τελεί υπό την προστασία απ’ ευθείας του Υπουργικού συμβουλίου, της εκάστοτε Ιαπωνικής Κυβέρνησης και όχι στο Υπουργείο Παιδείας & Αθλητισμού, που ήταν παλιά!

Ο δάσκαλος Νίκος Αφεντούλης ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη τους και ευχήθηκε στους καρατέκα περισσότερες βαθμολογικές και αγωνιστικές διακρίσεις στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι