Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων

εικόνα άρθρου
Με διοργανωτή την Ελληνική Αστυνομία- ΑΣΑΕΔ θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πάρκο Γουδί.

Έναρξη: 9:00 π.μ.

Ελεύθερη είσοδος

Διαβάστε λίγα λόγια για το ΑΣΑΕΔ

Το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) ιδρύθηκε το έτος 1947, με σκοπό την οργάνωση και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας της χώρας. Ως Ένοπλες Δυνάμεις νοούνται και η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Το ΑΣΑΕΔ χαράσει τις γενικές κατευθύνσεις για την οργάνωση, καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Προωθεί την έρευνα σε θέματα σωματικής αγωγής και αθλητισμού και λαμβάνει μέτρα για τη βελτίωση και τη συντήρηση της φυσικής κατάστασης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στηρίζει τον Εθνικό αθλητισμό και διευκολύνει τους στρατευμένους και ένστολους αθλητές να διατηρούν την αθλητική τους δραστηριότητα. Συνεργάζεται για τον σκοπό αυτό με όλους τους αθλητικούς φορείς της χώρας και διοργανώνει αθλητικούς αγώνες μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε όλη την επικράτεια προωθώντας ταυτόχρονα και τον αθλητισμό στην περιφέρεια.

Συμμετέχει σε διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες (παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) στα πλαίσια της παγκόσμιας οργάνωσης στρατιωτικού αθλητισμού CISM. Είναι μέλος του διεθνούς στρατιωτικού συμβουλίου αθλητισμού από το 1950.

Διαβάστε περισσότερα για το ΑΣΑΕΔ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι