Σοφά λόγια

Το μάθημα είναι απλό, ο μαθητής είναι περίπλοκος.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ο Σκοτ Άτκινς στην Ελλάδα

Ο Σκοτ Άτκινς στην ΕλλάδαΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 12ου ετήσιου συνεδρίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών το οποίο διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 26 έως 28 Ιουνίου 2015.

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Πολεμικών Τεχνών Ιαπωνίας και της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα η οποία και εκπροσωπήθηκε από τον Επιτετραμμένο Σύμβουλο της.

Διακεκριμένοι Δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και το εξωτερικό καθώς επίσης και πλήθος αθλητών έδωσαν το παρόν σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων εκπαιδεύσεις, αγώνες, βραδιά βραβείων, ομιλίες, πολιτιστικές δράσεις, κλπ.

Κεντρικός επίσημος καλεσμένος της διοργάνωσης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Mr. Scott Adkins ο οποίος και δίδαξε σε ειδικό σεμινάριο με τη συμμετοχή όλων των αθλητών.
(σημ. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Mr.Adkins βρισκόταν στην τελική φάση της προετοιμασίας για τη νέα του ταινία UNDISPUTED-4 τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν στην Βουλγαρία την Δευτέρα 29 Ιουνίου και η εμφάνιση του ως «Boyka» ήταν αναμενόμενη).

Ο Σύνδεσμος επιθυμεί να απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση, στην διοργανωτική ομάδα και φυσικά σε όλους όσους συμμετείχαν είτε ως απλοί αθλητές είτε ως θεατές.

Επιστολή του συνδέσμου


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Challenger custom sportwear
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική