Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

29 μετάλλια για τον Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ στο Βαλκανικό της Γου Σου

29 μετάλλια για τον Α.Σ. Σαολίν Γου Κουνγκ στο Βαλκανικό της Γου ΣουΕντυπωσιακή ήταν η παρουσία του των αθλητών του Συλλόγου «Σαολίν Γου Κουνγκ» στο 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Ηρακλείου συμμετείχε στην ελληνική αποστολή με 14 αθλητές (10 στα tao lu και 4 στο qing da) και κατέκτησαν συνολικά 29 μετάλλια ,12 χρυσά ( 8 στο tao lou και 4 στο qing da) και 11 ασημένια, 6 χάλκινα στο tao lu.

Στους αγώνες πήραν μέρος 250 αθλητές από έξι Βαλκανικές Χώρες, την Τουρκία, την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Σερβία, την Κροατία, την F.Y.R.O.M., και την Ελλάδα. Επίσης πήραν μέρος και αθλητές από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Κύπρο.

Την ελληνική αποστολή αποτελούσαν 130 αθλητές από 30 συλλόγους. Η Ελλάδα κέρδισε συνολικά 52 χρυσά,49 ασημένια 47 χάλκινα μετάλλια και απέδειξαν ότι δίκαια θεωρείται από τις πλέον αναπτυσσόμενες δυνάμεις στην Ευρώπη. Όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού στα Άνω Λιόσια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν όλες τις μορφές του Γουσού Κουνγκ Φού και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων αθλητών. Εντυπωσιακή ήταν και η τελετή έναρξης η οποία περιελάμβανε επιδείξεις από αθλητές, ενώ ξεχώρισαν « ο χορός του Δράκου» και του «Λιοντάριου».

Διαβάστε περισσότερα για τον Α.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

Αναζήτηση

ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική