Σοφά λόγια

Ήρωες και δειλοί νιώθουν τον ίδιο φόβο. Οι ήρωες ενεργούν διαφορετικά, αυτό είναι όλο.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Στις 8 έως 10 Μαΐου το σεμινάριο Καράτε με τον δάσκαλο Ιλία Γιόργκα

Στις 8 έως 10 Μαΐου το σεμινάριο Καράτε με τον δάσκαλο Ιλία ΓιόργκαΗ ελληνική οργάνωση Shotokan Fudokan Karate Do διοργανώνει σεμινάριο καράτε, από τις 8 μέχρι τις 10 Μαΐου 2015 ,με τον ίδιο τον ιδρυτή και τεχνικό επικεφαλή της διεθνής ομοσπονδίας καράτε Fudokan ,σενσέι Ιλία Γιόργκα, 10 ντάν.

Πληροφορίες-Εγγραφές: 6932 080074 (Σάββας Μαστραππάς)

Λίγα λόγια για τον δάσκαλο Ιλία Γιόργκα

Ο δάσκαλος Ιλία Γιόργκα γεννήθηκε στις 15-11-1940 στο Βελιγράδι της Σερβίας. Το 1967 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, το 1978 πήρε Μάστερ στην Ιατρική, το 1983 το διδακτορικό του δίπλωμα και το 1986 έγινε Καθηγητής στο Τμήμα Φυσιολογίας και Τραυματιολογίας των αθλημάτων, στο ανωτέρω Πανεπιστήμιο.

Είναι ενας από τους πρωτοπόρους του Καράτε στο δυτικό κόσμο. Το 1960 άρχισε να προπονείται στο Καράτε υπό τον σενσέι T. Μουρακάμι από τον οποίο και πήρε, το έτος 1967, το πρώτο του νταν. Στην συνέχεια γίνεται μαθητής του σενσέι Κάζε και το 1986 μαθητής του σενσέι Νισιγιάμα. Έχει δημοσιεύσει 20 βιβλία γύρω από την προπονητική μέθοδο λόγια του καράτε, την τραυματολογία και τη βιομηχανική των τεχνικών καράτε.

Ως αγωνιστής υπήρξε χαρισματικός. Αναδείχθηκε τέσσερις φορές Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής στα κάτα και το κούμιτε και μία φορά 3ος Παγκόσμιος.

Στις 15 Νοεμβρίου1980 ίδρυσε τη Διεθνή Ομοσπονδία Καράτε FUDOKAN, της οποίας είναι και ο επικεφαλής τεχνικός.

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
Olympus
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική