Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγές ζωνών του Εθνικού 95

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγές ζωνών του Εθνικού 95Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριών των συνεργαζόμενων σχολείων με τον Εθνικό 95.Οι μικροί μαθητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό κάνοντας υπερήφανους γονείς και τον δάσκαλο του συλλόγου Γιώργο Σταυριανό.

Επίσης μεε πρωτοβουλία των γονιών του συλλόγου και του ΕΘΝΙΚΟΥ 95, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στο Καλλιτεχνικό Μεζεδοπωλείο «Το Μιτάτο Live», η χοροεσπερίδα του συλλόγου τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου στους αθλητές και αθλήτριες που οι γονείς τους έχουν χάσει τις δουλειές τους ή αδυνατούν οικονομικά να καλύψουν τα έξοδα των παιδιών, όταν αγωνίζονται εκτός Αθηνών.

Αναζήτηση

Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
KRAV MAGA PERISTERI
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas
JUDO
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
KRAV MAGA MALEH


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική