Σοφά λόγια

Οι βολές είναι μικρές παρατήρησε ο δάσκαλος, επειδή πνευματικά δεν στοχεύουν πολύ μακριά. (Eugen Herrigel)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία διεξήχθη το παγκρήτιο σεμινάριο στα Χανιά

Με επιτυχία διεξήχθη το παγκρήτιο σεμινάριο στα Χανιά

Με επιτυχία διεξήχθη, στις 7 Ιουλίου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο Σούδας Χανίων, το παγκρήτιο σεμινάριο πολεμικών τεχνών που διοργάνωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Σ.ΚΑΓΙΑΛΕΣ ( Γρηγόριου Ε 65 τηλ. 2821091881 ) , με συνδιοργανωτή το δήμο Χανίων.

Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος από 11 αθλητικά σωματεία της Κρήτης μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε με 130 αθλητές.

Το σεμινάριο είχε 100 % επιτυχία καθόσον όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ολοκληρωτικά τον καλύτερο τους εαυτό και με μεγάλη δίψα για μάθηση δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να μελετούν προσεκτικά όλες τις πολεμικές τέχνες που είχαν επιλεχθεί να διδαχτούν στο σεμινάριο , από έμπειρους δάσκαλους πτυχιούχους προπονητές της γενικής γραμματείας αθλητισμού...

Οι πολεμικές τέχνες που διδάχτηκαν στο σεμινάριο είναι οι : SHITO RYU KARATE , SHOTOKAN KARATE , WADO RYU KARATE , KOBUDO , KICK BOXING , KRAV MAGA , KALI FCS , και οι εκπαιδευτές που δίδαξαν είναι οι εκπαιδευτές : ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ , ΑΝΝΑ ΧΟΥΡΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΜΑΝΟΣ ΑΜΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ , ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΟΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ.

Από τα Χανιά έλαβαν μέρος ο Α.Π.Σ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ Σ. ΚΑΓΙΑΛΕΣ και από το Μαλεμε ο ΑΠΣΔΚ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ με 95 αθλητές και αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το υπέροχο αυτό σεμινάριο.


Δείτε τις φωτογραφίες

Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
KRAV MAGA MALEH


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική