Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τσόι Λι Φουτ στο Κρανίδι Αργολίδος

Σεμινάριο Τσόι Λι Φουτ στο Κρανίδι Αργολίδος Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της φόρμας Sa Bao jong στη σχολή του Δέδε Ιωάννη στο Κρανίδι Αργολίδος. Εισηγητής ήταν ο Δάσκαλος του Choy Lee Fut Λαμπάδας Θεόδωρος που με μεγάλη επιμέλεια και ακρίβεια δίδαξε όχι μόνο “εξωτερικά’’ το φορμ αλλά πολύ περισσότερο τα χαρακτηριστικά του και τις βαθύτερες πτυχές του.

Το φορμ Sa Bao Jong ανήκει στο δευτερογενές επίπεδο φορμών Κούκλας του συστήματος Choy Lee Fut και είναι ένα όμορφο αλλά και παράλληλα δυναμικό φορμ, καθώς μπορεί να εκτελεσθεί στο σάκο, στον αέρα και βέβαια εφαρμόσιμο σε αντίπαλο.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά και με πάθος στο φορμ προσπαθώντας να αφομοιώσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από την πλούσια ανάλυση και δυναμική του sifu Λαμπάδα Θεόδωρου που μαζί με τον δάσκαλό τους Δέδε Ιωάννη, ανανέωσαν το ραντεβού τους σύντομα για να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στην εμβάθυνση του συστήματος του Choy Lee Fut.


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
KRAV MAGA MALEH
Olympus
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA PERISTERI
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Satori
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ferrum Gym
Ομοσπονδία Krav Maga
JUDO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική