Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τσόι Λι Φουτ στο Κρανίδι Αργολίδος

Σεμινάριο Τσόι Λι Φουτ στο Κρανίδι Αργολίδος Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της φόρμας Sa Bao jong στη σχολή του Δέδε Ιωάννη στο Κρανίδι Αργολίδος. Εισηγητής ήταν ο Δάσκαλος του Choy Lee Fut Λαμπάδας Θεόδωρος που με μεγάλη επιμέλεια και ακρίβεια δίδαξε όχι μόνο “εξωτερικά’’ το φορμ αλλά πολύ περισσότερο τα χαρακτηριστικά του και τις βαθύτερες πτυχές του.

Το φορμ Sa Bao Jong ανήκει στο δευτερογενές επίπεδο φορμών Κούκλας του συστήματος Choy Lee Fut και είναι ένα όμορφο αλλά και παράλληλα δυναμικό φορμ, καθώς μπορεί να εκτελεσθεί στο σάκο, στον αέρα και βέβαια εφαρμόσιμο σε αντίπαλο.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά και με πάθος στο φορμ προσπαθώντας να αφομοιώσουν όσα περισσότερα μπορούσαν από την πλούσια ανάλυση και δυναμική του sifu Λαμπάδα Θεόδωρου που μαζί με τον δάσκαλό τους Δέδε Ιωάννη, ανανέωσαν το ραντεβού τους σύντομα για να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στην εμβάθυνση του συστήματος του Choy Lee Fut.


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Ομοσπονδία Krav Maga
TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική