Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Stretching για ασκούμενους στις πολεμικές τέχνες

εικόνα άρθρου
Ένα εξαιρετικό σεμινάριο Stretching πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στην Αθήνα με διοργανωτές τον κ. Κυριάκο Ελευθερίου και τον κ. Παπαχαραλάμπους Βασίλη. Στο σεμινάριο όπου συμμετείχαν αρκετοί ασκούμενοι στις πολεμικές τέχνες παρουσιάστηκαν πολλές τεχνικές του stretching και η εφαρμογή τους. Φυσιολογία και ψυχολογία του Stretching, ασκησιολόγιο, τεχνική και κανόνες ασφαλείας. Στο σεμινάριο δίδαξε ο διεθνής εισηγητής και Mastertrainer του πανεπιστημίου Wingate Nissim Zoares. Ο Nissim Zoares, έχει Master Degree στην επιστήμη φυσικής αγωγής, κατέχει Bachelor Degree στο μοντέρνο χορο, δίπλωμα δασκάλου κλασσικού χορού απο την R.A.D. και είναι ο Director των τμημάτων Fitness, Aerobics and Dance του πανεπηστιμίου Wingate στο Ισραήλ. Εχει υπάρξει επαγγελματίας χορευτής κλασσικού και μοντέρνου χορού με παραστάσεις σε πολλές χώρες του κόσμου.

Σαν διεθνής εισηγητής έχει στο ενεργητικό του δεκάδες παρουσιάσεις και διακρίσεις, σε μερικά απο τα μεγαλύτερα συνέδρια του κόσμου, σε Ευρώπη και Αμερική. Σαν Mastertrainer έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, δάσκαλους, στο κομμάτι του stretching . Είναι επίσης προπονητής stretching της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης του Ισραήλ απο το 2010.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις τριάντα. Από τις σχολές Choy Lee Fut συμμετείχε ο Λαμπάδας Θοδωρής, ο Ταμπουρατζής Βαγγέλης, η Άννα Κοκκινάκη, ο Δέδες Ιωάννης η Αντέλα Ζαμπετακη και η Κατιάνα Μελλά.

Συγχαρητήρια για την ιδέα και υλοποίηση αυτού του σεμιναρίου.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι