Σοφά λόγια

Όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο πιο γρήγοροι και δυνατοί γίνεστε. (Bruce Lee)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

2 Χάλκινα ο Α.Σ Σατόρι στο Πανελλήνιο Καράτε

2 Χάλκινα ο Α.Σ Σατόρι στο Πανελλήνιο ΚαράτεΕντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το Ελληνικό Καράτε ήταν αυτό που μας πέρασε,
4 & 5 Οκτωβρίου 2014 , καθότι διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών και U21, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων. Το σημαντικότερο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε με 361 αθλητές να αγωνίζονται διεκδικώντας μια θέση στα μετάλλια αλλά και τα ευεργετήματα του νόμου περί αθλητικών διακρίσεων (μοριοδότηση) για την εισαγωγή αθλητών στην ανώτατη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

91 σωματεία από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν, εκ των οποίων και το Ηρακλειώτικο αθλητικό σωματείο του Σότοκαν Καράτε ‘‘Σατόρι’’, με 7 αθλητές και αθλήτριες σε 13 κατηγορίες όπου αποκόμισε 2 Χάλκινα μετάλλια, τρεις 5ες θέσεις και μια 7η στα αγωνίσματα των Κάτα και Κούμιτε.

Στην πρώτη μέρα των αγώνων, ήρθε με το καλημέρα η 5η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη του Γιώργου Ανδρουλάκη στα Κάτα Εφήβων και στη συνέχεια οι Νίκος Κοπιδάκης και Γιώργος Πατεράκης αγωνίστηκαν χωρίς να διακριθούν αλλά κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Η ημέρα έκλεισε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το Χάλκινο μετάλλιο του Μιχάλη Κατσιμπρή στο Κούμιτε Νέων Ανδρών -76 κιλά.

Η επόμενη μέρα ακόμη πιο εντυπωσιακή με τις αθλήτριες του Α.Σ. Σατόρι να δίνουν πραγματική μάχη πάνω στα ταπί. Η Κατερίνα Τζαγκαράκη πήρε την 5η θέση στο Κούμιτε Νεανίδων -54 κιλά, κυριολεκτικά μια ανάσα από το Χάλκινο, όπως και η Άννα Σερδαράκη, η οποία με τη σειρά της κατέκτησε την ίδια θέση στο Κούμιτε Νέων Γυναικών στα -54 κιλά καθώς και την 7η θέση στα Κάτα. Εν τω μεταξύ η Χριστίνα Μανγκανιέλλο έκανε την μεγαλύτερη επιτυχία της ημέρας για το Α.Σ. Σατόρι αφού κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο Κούμιτε Νέων Γυναικών στα -48 κιλά, κλέβοντας τις εντυπώσεις καθότι στον τελικό αγώνα ρεπασάζ γύρισε το εις βάρος της σκόρ από 1-2 σε 7-2.

Προπονητές και αθλητές του Σατόρι, δήλωσαν ευχαριστημένοι για τις επιδόσεις των αθλητών και κυρίως για το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των τελευταίων μηνών, όπως αναφέρουν σε σχετική δήλωση, ευχαριστώντας δε και τις Μινωικές Γραμμές για τη συνεισφορά τους στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Περισσότερα για τον Α.Σ Σατόρι

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
TCMA
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική