Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αθηνών:Μαθήματα γνωριμίας

εικόνα άρθρου
Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αθηνών σας προσκαλεί στα μαθήματα γνωριμίας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:15-20:45 το απόγευμα, σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές πολεμικών τεχνών της Ευρώπης.Μετά την μεγάλη συμμετοχή της πρώτης μας ανοιχτής μέρας μαθημάτων ,φέτος δίνουμε ξανά την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν,να παρακολουθήσουν αλλά και να πάρουν μέρος εντελώς δωρεάν στα μαθήματα που λειτουργούν στην σχολή μας.

Η ημέρα γνωριμίας γίνεται με σκοπό να γνωρίσετε τις πολεμικές τέχνες που υπάρχουν στην σχολή μας, να ενημερωθείτε γι'αυτές, να ασκηθείτε μαζί μας υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας, και να μοιραστούμε όλοι μαζί τα ωφέλη των: Aikido, Tai Chi, Yoga, Pilates.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, σωματικού βάρους & φυσικής κατάστασης,να ζήσετε κοντά μας τι σημαίνει η κάθε τέχνη, τι είναι, αλλά και να μάθετε κάποιες τεχνικές ώστε να μπείτε έστω και για λίγο στον κόσμο των πολεμικών τεχνών!

Ενημερωθείτε για τις ώρες των μαθημάτων που σας ενδιαφέρουν από το πρόγραμμα που ακολουθεί ή από το site μας http://www.aikidoacademy.gr/el/home/1-latest-news/83-new-open-day

Aπο την Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αθηνών (Θράκης 30, Ελληνικό)
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι