Πρεμιέρα με δύο χάλκινα μετάλλια για την Εθνική ομάδα Tαεκβοντό(ITF) στο Παγκόσμιο

εικόνα άρθρου
Πρεμιέρα με δύο χάλκινα μετάλλια για την Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό itf, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων στο Ντουσαμπέ, την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν.
Η Σταυρούλα Γκουντουρά και η Αικατερίνη Χαριτωνίδου ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στο πρώτο και τρίτο Dan αντίστοιχα, στο αγώνισμα Tull, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ακόμα τρεις αθλητές μας, ο Χρήστος Αναστασιάδης (τρίτο Dan), ο Χρήστος Ζελελίδης (δεύτερο Dan) και η Ευαγγελία Χατζοπούλου (2ο Dan) που κατετάγησαν στην 5η θέση.

«Πήραμε τα δύο πρώτα μετάλλια, αλλά πιστεύουμε ότι και η συνέχεια θα είναι πολύ καλή. Οι αθλητές μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα κινηθούν σε υψηλά επίπεδα». Λόγια των δύο προπονητών της Εθνικής μας, του Φώτη Φωτιάδη και του Στέλιο Γιαϊλίδη.

Συνοπτικά οι αθλητές μας, την πρεμιέρα, στο αγώνισμα των Tull:
• χάλκινο μετάλλιο η Σταυρούλα Γκουντουρά στο πρώτο Dan νεανίδων
• χάλκινο μετάλλιο η Αικατερίνη Χαριτωνίδου στο τρίτο Dan νεανίδων
• 5η θέση η Ευαγγελία Χατζοπούλου στο δεύτερο Dan νεανίδων
• 5η θέση ο Χρήστος Αναστασιάδης στο τρίτο Dan εφήβων
• 5η θέση ο Χρήστος Ζελελίδης στο δεύτερο Dan εφήβων

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σταθεί με αξιώσεις, διεκδικώντας κι άλλα μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα.

Οι χώρες που μετέχουν στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf Εφήβων – Νεανίδων, στο μακρινό Ντουσαμπέ, των 750.000 κατοίκων, έφθασαν τις 43, ανάμεσά τους και οι πολύ δυνατές Εθνικές ομάδες της Κορέας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και του Τατζικιστάν, με τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να φθάνουν τους 600.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι