Εξετάσεις με επιτυχίες στον Α.Σ Καλλίρροον

εικόνα άρθρου
Ο Α.Σ. ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 εξετάσεις επιπέδων για τους μικρούς μαχητές του. Οι εξετάσεις επιπέδων ή ζωνών αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών των μικρών αθλητών για την εξέλιξή τους στο άθλημα του Κουνγκ Φου. Οι εξετάσεις ήταν ανοιχτές για το κοινό και οι γονείς των παιδιών καθώς και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο την ενεργητική και αρμονική εκτέλεση φορμών (ταολού) όσο και τις μαχητικές ικανότητες των μικρών αθλητών μας στο Qingda (Μάχη ημιεπαφής). Οι εξετάσεις έκλεισαν με μια μικρή έκπληξη από τη μεριά των μικρών αθλητών, αφού επέδειξαν την ικανότητά τους στο σπάσιμο σανίδων.

Οι μαθητές (με αλφαβητική σειρά) που πέτυχαν στις εξετάσεις είναι οι:
4ο επίπεδο (πράσινη ζώνη):
1. Ζωγραφάκη Μαρία, 2. Ζωγραφάκης Φάνης, 3. Μαρής Γιώργος, 4. Μαρής Μανόλης, 5. Ξυρουχάκης Μάνος, 6. Τρουλλάκης Αντώνης, 7. Τσουμπλέκας Δημήτρης
3ο επίπεδο (κίτρινη ζώνη): 1. Μαρκάκης Γιάννης
1ο επίπεδο (κόκκινη ζώνη): 1. Bleta Julian, 2. Διαμαντής Άγγελος, 3. Διαμαντή Ελένη, 4. Μαράκης Παναγιώτης, 5. Πασχαλίδη Κατερίνα, 6. Σοφουλάκης Αντώνης, 7. Σταυρακάκης Μάνος, 8. Τριανταφυλλίδης Άρης

Ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ υπενθυμίζει στο κοινό του Ηρακλείου την πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών σχετικά με δωρεάν μαθήματα στο Ται Τσι (Tai Chi) και στο Τσι Κουνγκ (Qi Gong). Οι προπονητές του Συλλόγου Μάνος Ταμιωλάκης και Μαρία Παντερή σας περιμένουν κάθε Κυριακή απόγευμα στις 7:00 μ.μ. στο Πάρκο Γεωργιάδη για να γνωρίσετε από κοντά αυτές τις δύο τέχνες που προάγουν την υγεία και την ευεξία, όντας μια ήπια άσκηση κατάλληλη για τον καθένα.

Είναι μια ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα απογεύματα της Κυριακής, ασκώντας παράλληλα κάτι ωφέλιμο για τον εαυτό του. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6944322432, Μάνος Ταμιωλάκης.
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι