Αθλητικό κατασκηνωτικό διήμερο του Α.Σ Γιν Γιανγκ

εικόνα άρθρου
Στις 28 και 29 Ιουνίου 2014, ο Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ διοργάνωσε για τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγου, κατασκηνωτικό διήμερο. Το Δ.Σ. και οι προπονητές θέλοντας να αποχαιρετήσουν την προπονητική χρονιά, συνδύασαν προπόνηση, εξετάσεις ζωνών, φιλικό πρωτάθλημα, με την ξεκούραση και την ευχαρίστηση.

Σε περιφραγμένη έκταση 8χλμ από την πόλη της Κομοτηνής, οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου καρατε παγκρατίου, aikido, γυναικείας αυτοάμυνας, γονείς και φίλοι διασκέδασαν και πλούτισαν τις γνώσεις τους. Έστησαν σκηνές, είδαν άλογα από κοντά, έκαναν προπόνηση, έδωσαν εξετάσεις στο άθλημά τους και συμμετείχαν σε φιλικά πρωταθλήματα.

Το Σάββατο ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση όλων των αθλητών και στίβο μάχης για τους ενήλικες. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες Καράτε, εξετάσεις 1ου Κίου στο aikido, φιλικοί αγώνες Παγκρατίου. Το βράδυ τα παιδιά διασκέδασαν με τα παιχνίδια γνώσεων αλλά και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. Με τις μικρές αθλήτριες και τις μαμάδες ασχολήθηκε αισθητικός για τον καλλωπισμό τους. Υπήρξε Bazaar βιβλίου & χειροτεχνιών, ζωγραφική αλλά και πολλές εκπλήξεις. Η πρώτη ημέρα έκλεισε με μεταμεσονύχτια προπόνηση υπό το φως προβολέων.

Την Κυριακή μετά την πρωινή προπόνηση, ακολούθησε σεμινάριο αυτοάμυνας γυναικών με απλές και κατανοητές τεχνικές για όλες τις γυναίκες. Η πρώτη συνεδρία για την 2η σχολή Eλλανοδικών Γ’ κατηγορίας και παράλληλα η Β’ κατηγορίας για την αναβάθμιση των προηγούμενων. Παράλληλα οι αθλητές παγκρατίου εξασκήθηκαν στον τρόπο ρίψης του αντιπάλου. Ακολούθησε ένα ευχάριστο διάλειμμα με τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, αυγουλοδρομίες και φυσικά -λόγω ζέστης- μπουγέλου!!!

Το διήμερο έκλεισε με εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο Okinawa karate, και με την υπόσχεση για νέα συνάντηση την επόμενη χρονιά!!
Παρευρέθησαν οι:

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Μαύρη ζώνη 8 dan στο Okinawa karate. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Πρόεδρος Ελλανοδικών Παγκρατίου. Μαύρη ζώνη 8 dan στο Okinawa karate. ΔΟΥΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Τζουντο τυφλών στην Ολυμπιάδα του Σύδνευ, μαύρη ζώνη 4 dan JUDO. ΑΛΤΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Μαύρη ζώνη 7 dan στο Okinawa karate. ΝΤΑΒΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ μαύρη ζώνη 4 dan στο Okinawa karate. ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΕΦΗ Μαύρη ζώνη 2 dan στο Okinawa karate.

Οι Δάσκαλοι του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ :
ΜΟΥΣΧΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - Μαύρη ζώνη 5 dan στο Okinawa karate, Προπονήτρια Παγκρατίου Αθλήματος, μαύρη ζώνη 3 dan JU- JITSU. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Μαυρη ζώνη 1dan AIKIDO. ΓΚΙΩΡΓΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Μαυρη ζώνη 1 dan στο Okinawa karate, προπονητής Παγκρατίου.

Περισσότερα για τον Α.Σ Γιν Γιανγκ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι