Σοφά λόγια

Μια καλή συμβουλή πιάνει καλύτερα όταν έχει προήγηθεί μία μεγάλη τρομάρα.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Νέες επιτυχίες για τους Ξιφομάχους της Γ.Ε.Η.

Νέες επιτυχίες για τους Ξιφομάχους της Γ.Ε.Η.Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στο Κλειστό Γυμναστήριο του “LIDO”, αγώνες Ξιφασκίας που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου (Γ.Ε.Η.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, και τo τμήμα αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.

Οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν, περίπου ενενήντα συνολικά και τις δυο μέρες, προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκε ο παλαίμαχος ξιφομάχος κ.Γάννης Κρέης.

Το Σάββατο,28 Ιουνίου 2014, διεξήχθησαν οι Περιφερειακοί-Αναπτυξιακοί Αγώνες Ξιφασκίας για ηλικίες 8-13 ετών και τα αποτελέσματα των αγώνων διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ξίφος Μονομαχίας παμπαίδων: 1. Δρικάκης Αριστοτέλης- Α.Λ.Ξ.Χ. 2. Χατζηγεωργίου Νικόλας-ΑΛΜ 3. Παπαδάκης Στυλιανός-Γ..Ε.Η. Γρηγοράκης Δημήτριος-ΑΛΜ
Ξίφος Ασκήσεως Παμπαίδων α΄1. Αυγουστάκης Μανολης-ΑΛΜ 2 Πατσιανωτάκης Ανδρέας-ΑΛΜ 3 Σαββάκης Γεώργιος -ΑΛΜ Μεροννιανάκης Στέλιος-ΑΛΜ
Ξίφος Ασκήσεως Παμπαίδων β΄1.Κωστάκης Τηλέμαχος-ΑΛΜ 2.Καζηλάς Γιάννης-ΑΛΜ
Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων α΄1.Σφακιανάκη Δήμητρα –ΑΛΜ 2.Καμπουράκη Ελευθερία-ΑΛΜ 3.Σφακιανάκη Ευαγγελία-ΑΛΜ Ζερβάκη Θεοδώρα – Γ.Ε.Η.
Ξίφος Ασκήσεως Παγκορασίδων β΄1.Μανουδάκη Χρυσιήδα-Α.Λ.Ξ.Χ. 2.Πατσιανωτάκη Αγγελική – ΑΛΜ 3.Δραμηλαράκη Ευαγγελία-Νικολέτα-Α.Λ.Ξ.Χ Μαλεκάκη Γεωργία-ΑΛΜ
Σπάθη Παμπαίδων α΄1.Δημόπουλος Άγγελος-Γ.Ε.Η. 2.Πολυχρονάκης Ιωάννης – ΘΗΣΕΑΣ
3.Σπινθουράκης Ιωάννης-Γ.Ε.Η. Βρέντζος Βσίλειος –Γ.Ε.Η.
Σπάθη Παμπαίδων β΄1.Κοντοειδής Παναγιώτης –Α.Ε.Κ. 2.Αληφράγκης Μιχαήλ-Α.Ε.Κ. 3.Μητάκης Ανδρέας- Γ.Ε.Η.

Την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Ξιφασκίας Ανδρών-Γυναικών “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2014” για ένατη συνεχή χρονιά και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών1.Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος-ΑΛΜ 2.Δρανδάκης Μάρκος-Α.Λ.Ξ.Χ. 3.Κουτσουφλάκης Σταμάτης -Α.Ο.Ο. Καραπιδάκης Ιωάννης-ΘΗΣΕΑΣ
Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών1.Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα-ΘΗΣΕΑΣ
2.Τσακιράκη Βουλα-ΑΛΜ 3.Λάππα Αλεξάνδρα –Γ.Ε.Η. Στειακάκη Γεωργία-ΑΛΜ
Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών
1.Σαββάκη Έφη-ΑΛΜ 2.Μαρκαντωνάκη Μαρία-Α.Λ.Ξ.Χ. 3.Πατσανωτάκη Μαρία-ΑΛΜ Σημαντηράκη Βασιλική-Α.Λ.Ξ.Χ.
Σπάθη Γυναικών1.Παρασύρη Γεωργία-Γ.Ε.Η. 2.Μπερταχά Αδαμαντία-Γ.Ε.Η. 3.Δερμιτζάκη Ειρήνη-Γ.Ε.Η.
Σπάθη Ανδρών1.Σταύρος Αληφράγκης-Α.Ε.Κ. 2.Σπυρόπουλος Ματθαίος-Γ.Ε.Η.

Το Δ.Σ. της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους - αθλητές, προπονητές, παράγοντες, κριτές αλλά και τον κόσμο που παραβρέθηκε.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το τμήμα αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. , τον Πρόεδρο του Ε.Α.Κ.Η. κ.Σωτήρη Σουρή για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω διοργανώσεις, αλλά και την ANEK-SUPERFAST που στηρίζει το σύλλογο μας στις μετακινήσεις του σε αθλητικές διοργανώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν. Επίσης, ευχαριστούμε τους προέδρους κρίσεως Άνδρέα Δουβή και Ηλία Κρούπη καθώς και τους προπονητές Δημήτρη Φουστανάκη και Μιχάλη Κωνσταντόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια τους.
“Η Γ.Ε.Η. για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι ικανή να διοργανώνει υψηλού επιπέδου αγώνες. Μετά την μεγάλη επιτυχία των παραπάνω αγώνων συνεχίζουμε με περισσότερες δυνάμεις να θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας αθλητικές διοργανώσεις αντάξιες με αυτές που γίνονται σε άλλα μέρη της Ελλάδας και γιατί όχι και του εξωτερικού.” Τέλος, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Ξιφασκία και να γίνουν μέλη της ομάδας μας, ότι θα ξεκινήσουμε ανανεωμένοι τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν τον Σεπτέμβρη.

Από την Γ.Ε.Η.

Αναζήτηση

Challenger custom sportwear
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική