Σοφά λόγια

Βάζεις μηδέν πόντους από τις βολές που δεν ρίχνεις.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου με τον Μπραούλιο Εστίμα

Σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου με τον Μπραούλιο Εστίμα  Στην Χανιά βρέθηκε ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου, Μπραούλιο Εστίμα για να διδάξει τους μαθητές της Χανιώτικης ακαδημίας BJJ. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο συνεργάτης αντιπρόσωπος του και Head Instructor της ομάδας, Gracie Barra Crete Greece στην Ελλάδα , Αντώνης Καπαδουκάκης (Black Belt 1st degree – IBJJF).Στο σεμινάριο συμμετείχαν 70 αθλητές .Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής δίδαξε κάποιες από τις σπουδαίες τεχνικές του και προπόνησε ιδιαιτέρως τον Αντώνη Καπαδουκάκη .Στο τέλος του σεμιναρίου έκανε προαγωγές και συνεχάρη τους αθλητές για την πρόοδο τους.

Οι αθλητές που προήχθησαν σε επόμενες ζώνες είναι :
BLUE BELT
Σαρτζετάκης Γεώργιος, Σαρτζετάκης Νικόλαος, Κακάλης Δημήτριος, Σωτηρέλης Νικόλαος, Χαριτάκης Ηλίας, Αβαράκης Στέλλιος
PURPLE BELT
Χατζηιωάννου Χρήστος
BROWN BELT
Καπαδουκάκης Ηλίας

Ο εκπαιδευτής της Χανιώτικης Ακαδημίας BJJ ευχαριστεί τους αθλητές του και ιδιαιτέρως τον Μπλαζουδάκη Δημήτρη για την οργάνωση του σεμιναρίου.
Επίσης ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η ίδρυση της νέας ακαδημίας σε ένα χώρο με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για εκμάθηση μαχητικών αθλημάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Δρακουλάκη Προκόπη, Κουτσουράκη Χρήστο και Βογιατζάκη Κώστα. Επίσης όλους τους μαθητές και γονείς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο .Τέλος ευχαριστεί τον συνάδελφο εκπαιδευτή Μαρινάκη Δημήτρη για την βοήθεια του.

Περισσότερα για τη σχολή Gracie Barra Crete


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
Αθλόπολις
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική