Σοφά λόγια

Το μαλακό και το αδύναμο, δαμάζουν το άκαμπτο και το δυνατο. (Tao Te Chink)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Στο ντότζο με οδηγό το Στο Ντότζο

Στο ντότζο με οδηγό το Στο ΝτότζοΜετά από 6 χρόνια και τη Φθινοπωρινή Αστραπή του, ο Ντέιβ Λόουρι επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα βιβλίο που δεν μπορεί να λείψει από καμία βιβλιοθήκη για τις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες –ή για την Ιαπωνία γενικότερα! Το Στο Ντότζο, μια συλλογή από δοκίμια σχετικά με τις διάφορες διαστάσεις του χώρου εκμάθησης πολεμικών τεχνών, είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία αναφοράς για ό,τι σχετίζεται με τον ίδιο το χώρο, τα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα του και την κουλτούρα που τα περιβάλλει.

Αντλώντας πληροφορίες από μια εμπειρία 40 ετών στις πολεμικές τέχνες, κλασσικές και σύγχρονες και από τη διαρκή επαφή του με την Ιαπωνία, ο Ντέιβ Λόουρι με το Στο Ντότζο εξηγεί, προβληματίζει, αποκωδικοποιεί και απομυθοποιεί –με άλλα λόγια, μορφώνει τον αναγνώστη όσο και ο πραγματικός δάσκαλός του. Και το κάνει με έναν τρόπο ευχάριστο, απλό και σχεδόν διασκεδαστικό, χωρίς όμως να στερεί από το αντικείμενό του τη σοβαρότητα που του αρμόζει.

Όποια και αν είναι η πολεμική τέχνη στην οποία ασκείστε ή διδάσκετε –και ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ ενεργά- είναι βέβαιο ότι θα βρείτε στο βιβλίο κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον και που θα σας κάνει να θελήσετε να ψάξετε παραπέρα. Αν πρόκειται να αγοράσετε ένα βιβλίο για τις πολεμικές τέχνες και για τη στενή τους σχέση με τον ιαπωνικό πολιτισμό, αυτό δεν μπορεί παρά να είναι το Στο Ντότζο!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μέση Οδός σε σχήμα 14×21, σε 232 σελίδες και σε μετάφραση του Γρηγόρη Α. Μηλιαρέση. Για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά μέσω Ίντερνετ, επισκεφθείτε το σάιτ των εκδόσεων Μέση Οδός ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6972 414419.Αναζήτηση

Αθλόπολις
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική