Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Καλοκαιρινό Διεθνές Σεμινάριο στο Tian Jue Qigong στη Κρήτη

Καλοκαιρινό Διεθνές Σεμινάριο στο Tian Jue Qigong στη ΚρήτηΟ Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ ανακοινώνει το Διεθνές Σεμινάριο στο Tian-Jue (Μακροζωία) Qigong,με τον Μάνο Ταμιωλάκη, από τις 6-12 Ιουλίου 2014 στον Άγιο Παύλο στη Νότια Κρήτη.

Θα διδαχτούν:

1. Το πρώτο επίπεδο στο Tian-Jue (Longevity) Qigong από την Κυριακή 6. μέχρι την Τετάρτη 9. Ιουλίου και

2. Το δεύτερο επίπεδο από την Τετάρτη 9. μέχρι το Σάββατο 12. Ιουλίου.
(Αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία στο Τσι Κουνγκ και νοιώθει ήδη το Qi στο Νταν Τιεν μπορεί να παρακολουθήσει και τα δύο επίπεδα).
Το κάθε επίπεδο στην εξάσκησή του διαρκεί περίπου 45-50 λεπτά και αποτελούν αυτοτελή μέρη της ολοκληρωμένης μεθόδου Tian Jue Qigong για την ανάπτυξη της θεραπευτικής ενέργειας και την προώθηση της υγείας, η οποία έχει τις ρίζες της στα ταοϊστικά μοναστήρια του Wudang του 13ου αιώνα.

Ο Μάνος Ταμιωλάκης είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη που έχει άδεια από το φημισμένο θεραπευτή και δάσκαλό του Master Zhou Ting-Jue να διδάσκει το Tian-Jue Qi Gong. Υπάρχουν ήδη μαθητές του σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Κύπρος και βέβαια η Ελλάδα.

Θα υπάρξει φυσικά αρκετός χρόνος για κολύμπι και ευχάριστη παρέα καθώς και για ανταλλαγή εμπειριών με τους άλλους συμμετέχοντες. Το σεμινάριο θα είναι δίγλωσσο, στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες δες: www.shaolinkungfu.gr/qigong και www.shaolinkungfu.gr/seminars
επικοινωνία: kallirroon@gmail.com

Δείτε το βίντεο εδώ

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική