Σοφά λόγια

Όταν κάποιος είναι πρόθυμος και ενθουσιώδης, τότε οι θεοί σμίγουν μαζί του. (Αισχύλος)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σχολείο εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά της ΙΚΜF στη Β.Ελλάδα

Σχολείο εκπαιδευτών Κραβ Μαγκά της ΙΚΜF στη Β.ΕλλάδαΣχολείο εκπαιδευτών για πολίτες διοργανώνει η ΙΚΜF Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Θα διδάξουν αποκλειστικά υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί εκπαιδευτές, , ενώ κάποιες ημέρες θα παρευρεθεί και θα διδάξει και ο ίδιος ο Άβι Μογιάλ.
Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή της ΙΚΜF Ελλάδος:
Η International Krav Maga Federation (ΙΚΜF), η μεγαλύτερη και εγκυρότερη ομοσπονδία Κραβ Μαγκά στον κόσμο, ανακοινώνει τη λειτουργία Σχολείου Εκπαιδευτών για Πολίτες (CIC) στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Σχολείο εκπαιδευτών απευθύνεται σε άτομα ανεξαρτήτως στυλ, με εμπειρία στις πολεμικές τέχνες ή τα μαχητικά αθλήματα, χωρίς απαραίτητη προηγούμενη ενασχόληση με το Κραβ Μαγκά και θα διαρκέσει δύο δεκαήμερα (7-16 Φεβρουαρίου και 7-16 Μαρτίου 2014), από τις 9.00 έως τις 17.00.
 Στο Σχολείο θα διδάξουν αποκλειστικά υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί εκπαιδευτές, μέλη της Global Instructors Team (GIT) της ΙΚΜF, ενώ κάποιες ημέρες θα παρευρεθεί και θα διδάξει και ο ίδιος ο Άβι Μογιάλ, Πρόεδρος και Τεχνικός Επικεφαλής της IKMF. Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες μετά από εξετάσεις θα λάβουν δίπλωμα εκπαιδευτή από την IKMF και βαθμό G1, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα να διδάξουν το φημισμένο Ισραηλινό σύστημα αυτοάμυνας στη σχολή τους ή ως φιλοξενούμενοι σε σχολή άλλης πολεμικής τέχνης ή γυμναστήριο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 2840588 (πρωινές και μεσημβρινές ώρες) και 210 6837063 (απογευματινές) ή στο e-mail info@kravmaga.gr.
 
ΙΚΜF Ελλάδος

Αναζήτηση

A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική