Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Πτυχίο Ρεκόρ Γκίνες για τον Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών Τεχνών

Πτυχίο Ρεκόρ Γκίνες για τον Πανελλήνιο Οδηγό Πολεμικών ΤεχνώνΤο πτυχίο της πιστοποίησης από τον οργανισμό Guiness World Records παρέλαβε ο πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών για τη διοργάνωση «Επίδειξη πολεμικών τεχνών και παρουσίαση ρεκόρ Γκίνες» που έγινε στις 25 Νοεμβρίου 2012,στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο Ηρακλείου. Το ρεκόρ με τίτλο «τα 10 γρηγορότερα τραβήγματα και κοψίματα με ιαπωνικό ξίφος»,το οποίο ανήκει στον κ.Καρυπίδη επιτεύχθηκε σε 42,02 δευτερόλεπτα.

Ο κ. Καρυπίδης, είναι πρόσωπο αρκετά γνώριμο τόσο στους αναγνώστες του σάιτ αυτού, όσο και στους ανθρώπους των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα: είναι Τεχνικός Επικεφαλής του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με έδρα την Αλεξανδρούπολη, εκπαιδευτής του Ντάιτο Ρίου Αϊκί Ζίου Ζίτσου και του Ένσιν Ρίου Ιάι Σουεμόνο Γκίρι Κένπο και μέλος των οργανώσεων Ντάι Νίπον Μπούντοκαϊ και Νίπον Κόντεν Φούσι Μούσοκαϊ. Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Οδηγό μας, θεωρεί ότι τα ρεκόρ χωρίς να είναι αυτοσκοπός, μπορούν να προσφέρουν και στον ίδιο τον ασκούμενο που τα αποπειράται αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα των πολεμικών τεχνών.

Ομολογουμένως εμείς δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από το να διοργανώσουμε την επίδειξη πολεμικών τεχνών και να προσφέρουμε το χώρο για το εν λόγω επίτευγμα. Καθώς τα ρεκόρ Γκίνες δεν είναι ακριβώς ένας από τους βασικούς τομείς δραστηριότητας του πανελλήνιου οδηγού πολεμικών τεχνών τα εύσημα πηγαίνουν στον ίδιο τον κ. Καρυπίδη. Στο μέτρο, ωστόσο, που όλα αυτά μπορεί όντως να έχουν κάποια προστιθέμενη ωφέλεια για τον κόσμο των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε την όποια συνεισφορά μας!


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Olympus
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική