Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Τσι Κουνγκ του Μάνου Ταμιωλάκη στη Βιέννη

Σεμινάριο Τσι Κουνγκ του Μάνου Ταμιωλάκη στη ΒιέννηΜετά από πρόσκληση της Σχολής Nord Shaolin Kung Fu της Βιέννης ο Μάνος Ταμιωλάκης δίδαξε εκεί το πρώτο επίπεδο στο Tian Jue Qi Gong από τις 13 – 17 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία αρχικά να γνωρίσουν το θεωρητικό του πλαίσιο, το οποίο στηρίζεται στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και να αντιληφθούν πως το συγκεκριμένο Τσι Κουνγκ λειτουργεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά στην υγεία, καθώς και πως αναπτύσσει την ενέργεια, ώστε να προστατεύεται η πεμπτουσία Jing, της οποίας η πρόωρη σπατάλη μειώνει το προσδόκιμο της ζωής μας.
Κατόπιν διδάχτηκαν τα πρότυπα των ασκήσεων του βασικού επιπέδου.
Παράλληλα ορισμένοι από τους μαθητές είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν την βασική φόρμα (ταολού) «The 8 Small Hands” του Bagua από το Μάνο Ταμιωλάκη. Μετά από αυτήν την άκρως ικανοποιητική συνεργασία ανανεώθηκε το ραντεβού τους για την επόμενη άνοιξη.
Ο Μάνος Ταμιωλάκης είναι ο μόνος στην Ευρώπη που έχει άδεια από το φημισμένο δάσκαλό του και θεραπευτή Master Zhou Ting-Jue να διδάξει και να εξαπλώσει αυτό το αρχαίο Τσι Κουνγκ -που προέρχεται από τα μοναστήρια του Wudang του 14ου αι.- προς όφελος της υγείας των ασκούμενων, άρα και της κοινωνίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το Μάνο Ταμιωλάκη: 6944322432

e-mail: kallirroon@yahoo.gr, www.shaolinkungfu.gr


Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική