Σοφά λόγια

Δεν κοιτάζω, δεν περιμένω, δεν είμαι ανοιχτός. (Morihei Ueshiba)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε το 10ο Enbu Tai-Kai στην Αλεξανδρούπολη

Ολοκληρώθηκε το 10ο Enbu Tai-Kai στην ΑλεξανδρούποληΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Enbu Tai-Kai του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών το οποίο διοργανώθηκε στις 28-30 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή του συνόλου των συνεργαζόμενων σχολών/συλλόγων. Στο πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης η οποία είχε επετειακό χαρακτήρα, περιλαμβάνονταν εκπαιδεύσεις το Daito-Ryu Aiki-jujutsu, Enshin-Ryu iai-suemonogiri-kenpo, παραδοσιακό judo και αγωνιστικό nunchaku.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν με την επίβλεψη του Τεχνικού Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδη Κων/νου (Renshi/5 dan aikijujutsu) Συντονιστή της Dai Nippon Butoku Kai στην Ελλάδα καθώς και του κ. Γκίτσα Θεόφιλου (Renshi/5 dan judo) επικεφαλή του Ελληνικού Κλάδου Judo της Dai Nippon Butoku Kai.

Εκτός των εκπαιδεύσεων το πρόγραμμα περιλάμβανε εξετάσεις dan και προαγωγές (σύμφωνα με το παραδοσιακό εθιμοτυπικό), επιδείξεις, καθώς επίσης και τη διοργάνωση του 3ου κατά σειρά πρωταθλήματος αγωνιστικού nunchaku.Σε ειδική τελετή (το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου) ο Σύνδεσμος τίμησε τους σχολάρχες/εκπαιδευτές από όλη την Ελλάδα ενώ ο νέος Πρόεδρος κ. Δημητριάδης Ευάγγελος βράβευσε την Αθλήτρια της Χρονιάς 2012 Δρακάκη Ελένη. Τέλος, το φετινό Enbu Tai-Kai έλαβε την επωνυμία «ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» προς τιμήν ενός εκ των αρχαιότερων μελών του Συνδέσμου ενώ ο ίδιος παρέλαβε το ειδικό βραβείο από τον Τεχνικό Επικεφαλής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κεντρική επίδειξη και την υπόσχεση ότι στο επόμενο 11ο Tai-Kai η προσπάθειες όλων θα ανεβάσουν τον πήχη ακόμα περισσότερο.Δείτε τις φωτογραφίες


Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
KRAV MAGA MALEH
AIKIDO DOJO HERAKLION
TCMA
Αθλόπολις
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική