Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τον Braulio Estima

εικόνα άρθρου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε άλλο ένα μεγάλο σεμινάριο brazilian jiu jitsu στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, στο οποίο δίδαξε ο καλύτερος grappler στον κόσμο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Braulio Estima. To σεμινάριο διοργανώθηκε από την GRACIE BARRA HELLAS-BRAULIO ESTIMA TEAM, και τους εκπροσώπους και συνεργάτες του κου Εstima στην Ελλάδα κους Καπαδουκάκη Αντώνη (Χανιά) και Τάσο Λουφαρδάκη (Hράκλειο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην χώρα μας έρχεται τέτοιου επιπέδου αθλητής για να διδάξει bjj , και ότι είναι το τρίτο σεμινάριο μέσα σε 8 μήνες που διοργανώνει η ομάδα μας με σπουδαίους Βραζιλιάνους δασκάλους και αθλητές (Rodrigo Medeiros τον Μάιο, Victor Estima επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής, τον Ιούλιο). Ο κύριος Estima έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το επίπεδο των κρητικών αθλητών και δούλεψε μαζί τους εντατικά δείχνοντας τους μερικές από τις τεχνικές που τον έκαναν τον καλύτερο και πιο τεχνικό αθλητή στον κόσμο.

Ευχαριστημένος όμως έμεινε ο κος Εstima και από την Κρητική φιλοξενία και τις ομορφιές του τόπου μας και δήλωσε ότι ,παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, θα φροντίσει οπωσδήποτε να ξανάρθει το καλοκαίρι στο νησί μας για διακοπές και προπόνηση. Να σημειωθεί ότι ο κος Estima ζει και διατηρεί την δική του ακαδημία στην Αγγλία αλλά τους περισσότερους μήνες του χρόνου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αφ’ ενός για να προπονείται με τους καλύτερους αθλητές, και αφετέρου για διδάσκει σε διάφορα σεμινάρια . Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η εμπλοκή του και σε αγώνες ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) τον ερχόμενο Απρίλιο. Γι αυτό τον λόγο θα ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να προετοιμαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μαχητές των UFC.( η μεγαλύτερη επαγγελματική ομοσπονδία ΜΜΑ στον κόσμο).

Για την Gracie Barra –Hellas (Braulio Estima Team)
Αντώνης Καπαδουκάκης- Τάσος λουφαρδάκης

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι