Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια κινέζικης πάλης στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια κινέζικης πάλης στην ΑθήναΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δύο σεμινάρια στο Shuai Jiao (Κινέζικη Πάλη) με τον Κινέζο δάσκαλο Liu Zu Guang που διοργάνωσαν σε συνεργασία ο Α.Σ Κεραμεικός "Wu Gong Xue Yuan" (σίφου Δημήτρης Δούκας), ο Γ.Σ. Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων“ Kunpeng Wuguan ” (σίφου Παναγιώτης Δερβέντης) και ο Α.Σ. Βόρειος Αετός (σίφου Γιώργος Διβάνης).

Παρακάτω διαβάστε το μήνυμα των διοργανωτών:

« Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πενήντα και πλέον αθλητές που μας εμπιστεύθηκαν και συμμετείχαν στο σεμινάριο, τον πρόεδρο της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. για την βοήθειά του και υποστήριξη στην διεξαγωγή του σεμιναρίου, τους δύο Αμερικανούς μαθητές του δασκάλου Sonny και Brian και φυσικά τον δάσκαλο Liu που μας έκανε την τιμή να μοιραστεί μαζί μας ένα μέρος από την αληθινή και σε βάθος γνώση του πάνω στην Κινέζικη Πάλη. Ήδη έχουμε προγραμματίσει άλλα δύο σεμινάρια σε βάθος 2 χρόνων ώστε οι αθλητές να έρθουν σε επαφή με τις προχωρημένες τεχνικές του Shuai Jiao και να αποκτήσουν υψηλό επίπεδο σε αυτή την αρχαία Κινέζικη τέχνη που ειδικεύεται στις ρίψεις και τα σαρώματα και η οποία, ανεξαρτήτως από το σύστημα που ακολουθεί ο καθένας, μπορεί με συνεκτικό τρόπο να ενσωματωθεί στην προπόνηση με εξαιρετικά αποτελέσματα»

Περισσότερα για τον Γ.Σ Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων

Περισσότερα για τον Α.Σ Βόρειος Αετός

Αναζήτηση

KRAV MAGA MALEH
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Olympus
Ομοσπονδία Krav Maga
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική