Σοφά λόγια

Οι σοφοί μαθαίνουν από την αναποδιά, οι ανόητοι την επαναλαμβάνουν.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Το 10ο Enbu Tai-Kai στην Αλεξανδρούπολη

Το 10ο  Enbu Tai-Kai στην ΑλεξανδρούποληΣτις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα λάβει χώρα το «10ο τακτικό ετήσιο Enbu Tai-Kai» του Ελληνικού Συνδέσμου Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών με τη συμμετοχή του συνόλου των συμβεβλημένων Συλλόγων του Συνδέσμου καθώς και των φίλων του παραδοσιακού Ιαπωνικού budo.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις στο aiki-jujutsu/Daito-Ryu, στο iai-suemonogiri-kenpo/Enshin-Ryu καθώς επίσης και στο παραδοσιακό judo. Παράλληλα θα διεξαχθούν επιδείξεις από το σύνολο των αποστολών, ενώ και στις τρεις ημέρες θα λάβει χώρα το 3ο πρωτάθλημα αγωνιστικού νούντσακου (nunchaku).
Την γενική επίβλεψη των εκπαιδεύσεων θα έχει ο Τεχνικός Επικεφαλής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδης Κων/νος (5 dan Aiki-jujutsu/Renshi-Shihan Dai/Dai Nippon Butoku Kai) και ο κ. Γκίτσας Θεόφιλος (5 dan judo/Renshi/Dai Nippon Butoku Kai).
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ιδρύματος «The Shin Koyamada Foundation/Greek Branch» και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ Αλεξανδρούπολης

Πληροφορίες : 6982 181433
E-mail : hekoba@gmail.com

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
TCMA
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αθλόπολις
Olympus


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική