Το Σαολίν στο ίδρυμα Χατζηκώνστα

εικόνα άρθρου
Η σχολή Κουνγκ Φου "Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν" υπό το δάσκαλo Μιάο Ντιέν , θα πραγματοποιήσει παράσταση Σαολίν για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 374, Χαλάνδρι, στις 13 Μαίου 2013 και ώρα 20:00.Στην παράσταση θα συμμετέχουν και οι δάσκαλοι Μιάο Ντιέν και Μιάο Τζιέ καθώς και μικρή ομάδα του ιδρύματος. Πρόκειται για μια γιορτή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το ίδρυμα Χατζηκώνστα λειτουργεί από το έτος 1853, είναι το παλαιότερο σε λειτουργία και ένα από τα τρία πρώτα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα. Απώτερος σκοπός του ιδρύματος είναι η περίθαλψη, η ανατροφή και η εκπαίδευση άπορων αγοριών ηλικίας 6 έως 18 ετών. Ο ίδιος ο δάσκαλος Μιάο Ντιέν είναι πρώην οικότροφος του ιδρύματος Χατζηκώνστα και αποτελεί εθελοντικά ενεργό μέλος του.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο ανταποκρίθηκε το Ίδρυμα Χατζηκώνστα στην προοπτική της παράστασης ήταν μεταδοτικός, καθώς θα επισκεφτούν την παράσταση και τα παιδιά του Ζαννείου ιδρύματος. Η παράσταση θα γεμίσει με παιδικές καρδούλες, που σε τόσο τρυφερή ηλικία γνώρισαν την δυσάρεστη πλευρά της ζωής.

Η χρονική στιγμή της αναμενόμενης παράστασης, συμπίπτει με την περίοδο της άφιξης στην χώρα μας, του ιερέα Σι Χανγκ Τζουίν της 35ης γενεάς μοναχών Σαολίν και δάσκαλο του δασκάλου Μιάο Ντιέν. Ο ιερέας θα επισκεφτεί το ίδρυμα Χατζηκώνστα για να το γνωρίσει, καθώς και θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η είσοδος για την παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό

"Με την παρουσία μας ας δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη αγκαλιά αγάπης, κάνοντας τα παιδιά του ιδρύματος να νιώσουν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας."

Πληροφορίες : 210 2693754, 697 9045978.

Αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε στο έργο του Iδρύματος Χατζηκώνστα, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 6818890 ή μέσω email στο info@xatzikonsta.gr
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι