Σοφά λόγια

Στο JUDO εκείνος που σκέφτεται βρίσκεται αμέσως στο δάπεδο. Η νίκη είναι εξασφαλισμένη για εκείνους που δεν αντιστέκονται σωματικά και πνευματικά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με νέες επιτυχίες συνεχίζει την αγωνιστική δραστηριότητα ο Ευκλέας

Με νέες επιτυχίες συνεχίζει την αγωνιστική δραστηριότητα ο ΕυκλέαςΜετα την επιτυχία του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ηρθε η ωρα των μικρών αθλητών μας οι οποίοι τα πηγαν περιφημα σε μια πολυ δυνατη και οργανωμένη εκδήλωση στο Καναλλακι τις 8/12/2019.

43 αθλητές απο το σύλλογο μας εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διαγωνιζομενοι σε τεστ δυναμης(σπασιματα) και τις μαχες αποκομίζοντας 5 χρυσα 2 ασημένια 2 χαλκινα και 17 μεταλλια συμμετοχής .

Συγχαρητηρια στους αθλητές, στους προπονητες Καραγιωργο Ιωάννη ,Θεραπου Ανθη και Καββαδία Ευστάθιο για την προετοιμασία και την οργάνωση των αθλητών.
Τελος να συγχαρουμε τη δυνατη ομαδα του ΕΥΚΛΕΑ, το διοργανωτή σύλλογο ΕΥΚΛΕΑ Καναλλακιου και το Μάστερ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ για την αψογη διοργάνωση και τις ευκαιρίες που δίνονται 30 χρονια τωρα στους αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να γνωριζουν την τεχνη μεσα απο αθλητικες εκδηλώσεις .

Αναζήτηση

Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
Olympus


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική