Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Κάρλεϊ Γκρέισι σε σεμινάριο BJJ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Κάρλεϊ Γκρέισι σε σεμινάριο BJJΗ Gracie Jiu Jitsu Network διοργανώνει σεμινάριο Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου με τον Γκραντ Μάστερ Κάρλεϊ Γκρέισι στις 27 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα. Στο σεμινάριο θα τον συνοδεύσει ο Μάστερ Φράνκο Βασίρκα, μαύρη ζώνη, 6ου βαθμού.

Λίγα λόγια για τον Κάρλεϊ Γκρέισι

Το 11ο παιδί του Κάρλος Γκρέισι ήταν και το τελευταίο μέλος της οικογένειας που εκπαιδεύτηκε από τον πατέρα του, έναν από τα πιο τεχνικά μέλη της οικογένειας Γκρέισι.

Ο Κάρλεϊ ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας όπου πήγε για να διδάξει το βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρωταθλητής στο ζίου ζίτσου και στο βάλι-τούντο έλαβε την μαύρη ζώνη σε ηλικία 22 ετών και σήμερα κατέχει την κόκκινη ζώνη 9ου βαθμού από την ομοσπονδία ζίου ζίτσου του Ρίο ντε Τζανέιρο(ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης για το άθλημα του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου)

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους.

Πληροφορίες-Εγγραφές:
6934921093(Βασίλης Σπανίδης)
spanidisvasilis@gmail.com

Από επιστολή της Gracie Jiu Jitsu Network Hellas στον ΠΟΠΤ

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Αθλόπολις
TCMA
Ομοσπονδία Krav Maga
Bujinkan Dojo Hellas
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Olympus
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική