Σοφά λόγια

Αν δεν επενδύσουμε πολύ ενέργεια τότε η ήττα δεν θα μας πληγώσει πολύ αλλά ούτε και η νίκη θα μας φανεί συναρπαστική.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Mασκέ πάρτυ μετά απο μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Ευκλέα

Mασκέ πάρτυ μετά απο μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για τον Ευκλέα Με τρομερό κέφι και φέτος ολοκληρώθηκε το ετήσιο μασκέ πάρτι στο καφέ (Κασμπα) στη Λευκάδα.

Οι γονείς και παιδιά γέμισαν το καφέ μέσα και έξω στην πλατεία Λευκάδας διασκεδάζοντας γιατί και αυτό χρειάζεται σε μια χρονιά γεμάτη με επιτυχίες για τον Ευκλεα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη λαχειοφόρο αγορά όπου μοιραστήκαν πλούσια δώρα αφού ο σύλλογος μας φέτος έφτασε στα 105 δώρα. Το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δωροθέτες για την προσφορά των δώρων, τους 2 χορηγούς μας Μαστρανδρέα Ηλία (Seven) για την προσφορά ασπίδας Ταεκβον ντο και τον Αργύρη Καλαιτζακη (Storm) για το σετ γαντιών καθώς και όσους γονείς πρόσφεραν δώρα και την πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το Κατάστημα Ζύμης και τον φούρνο του Σάκη για τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρανε στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος μας που πάντα πρωτοπορεί και είναι κοντά στους αθλητές του τα έσοδα της λαχειοφόρου θα διατεθούν για την ενίσχυση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λέτσε Ιταλίας και επίσημο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Κορκ της Ιρλανδίας.

Σας στέλνουμε τη λαχειοφόρο για να ελέγξετε οι ενδιαφερόμενοι τους κερδισμένους λαχνούς.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.

Αναζήτηση

TCMA
JUDO
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Bujinkan Dojo Hellas
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ferrum Gym
Satori
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Olympus
Αθλόπολις
KRAV MAGA PERISTERI


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική