Σοφά λόγια

Ο δρόμος συνεχίζει να εκτυλίσσεται επί μακρόν από την πόρτα που ξεκίνησε. Τώρα εμπρός μακριά έχει πάει ο δρόμος και εγώ οφείλω να βαδίσω στα χνάρια του, αν μπορώ, ακολουθόντας το με σθεναρό βήμα, μέχρι να ενωθεί με κάποια μεγαλύτερη οδό όπου πολλά μονοπάτια και νόστοι συναντώνται και τότε, προς τα που; Δεν μπορώ να πω. (Tolkien)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο Μυόφουαν μπουζούτζου τον Απρίλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο Μυόφουαν μπουζούτζου τον Απρίλιο σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΤο Myofuan Ageshio dojo Greece στην προσπάθειά του να κάνει γνωστό το budo του Muramatsu sensei στην Ελλάδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σεμινάριο κλασικών πολεμικών τεχνών (koryu budo/bujutsu) με τον δάσκαλο Σωκράτη Κεχαγιά σε Αθήνα (11 Απριλίου) και Θεσσαλονίκη (13-14 Απριλίου).

Ο Σωκράτης σε συνέχεια από το περσινό σεμινάριο θα επιμείνει πάνω σε αυτά που θεωρούμε basics (φύλαξη, κινητικότητα, όπλα, μαχητική αντίληψη) και στο πώς χτίζεται η πρακτική εφαρμογή.

Tο σεμινάριο απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους των κλασσικών πολεμικών τεχνών αλλά και σε όσους ασχολούνται με κάποιο άλλο budo ή αυτοάμυνα και θα θέλανε να δουν μια διαφορετική ματιά στην μάχη κοντινής εμβέλειας. Είναι όμως και μια ευκαιρία για όσους βλέπουν τα παλιά budo με σκεπτικισμό, να δουν από κοντά την εφαρμογή μιας παλιάς τέχνης από έναν δάσκαλο με εμπειρία και πρακτική ικανότητα.

Πληροφορίες για το σεμινάριο & συμμετοχές στο email:

ageshiodojo[at]mailbox.org

Επισκεφτείτε το σάιτ μας
Δείτε ένα βίντεο από το περσινό σεμινάριο.

Αναζήτηση

Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική