Εβδομάδα Αϊκίντο στο Ηράκλειο

εικόνα άρθρου
Το Aikido Dojo Ηρακλείου για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνει δωρεάν εβδομάδα εξάσκησης αϊκίντο, από τις 5 - 11 Νοεμβρίου 2018, για όσους θέλουν να γνωρίσουν την Τέχνη της Ειρήνης από κοντά!

Το πρόγραμμα:
Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την ημέρα, πρωί στις 10:00 και βράδυ στις 20:30 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι(επισκέπτες, ασκούμενοι ήδη σε κάποια άλλη πολεμική τέχνη κ.λπ.), ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δωρεάν. Τα μαθήματα θα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και ο καθένας θα μπορεί να τα παρακολουθήσει όποια μέρα και ώρα της εβδομάδας επιθυμεί.

Η τέχνη
Η εξάσκηση στην μη-βίαιη πολεμική τέχνη του αϊκίντο είναι ένας δρόμος σωματικής και πνευματικής εξέλιξης, μας δίνει τη δύναμη, τα εργαλεία και τη δυνατότητα να μπορούμε να συνδεθούμε καλά με τους άλλους και να κινηθούμε με αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή. Σαν πολεμική τέχνη έχει πολλές τεχνικές που είναι αποτελεσματικές αλλά και τη δυνατότητα να αποκλιμακώνει κανείς μια δύσκολη κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε αυτές.

Ο Νίκος Ιλαρίδης, 3ο νταν αϊκίντο και 1ο νταν Ιάιντο, είναι ο επικεφαλής του Aikido Dojo Ηρακλείου. Έχει διδάξει αϊκίντο σε δεκάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και τα τελευταία πέντε χρόνια στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης (Τ.Ε.Ι.) Στα μαθήματά του δίνει έμφαση στο μισόγκι(ιαπωνική μέθοδο εξαγνισμού), στη μελέτη των βασικών τεχνικών και στην επίλυση των συγκρούσεων χωρίς την ανάγκη προσφυγής στη χρήση βίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Aikido Dojo Ηρακλείου
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

  • Επιλέξτε ποια σχολή θέλετε να επισκεφθείτε από τις συνεργαζόμενες σχολές του ΠΟΠΤ.
  • Καλέστε τον υπεύθυνο της σχολής για να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες μαθημάτων.
  • Δείξτε το κουπόνι των 2 δωρεάν μαθημάτων στον υπεύθυνο της συνεργαζόμενης σχολής που σας ενδιαφέρει.
Κατεβάστε το κουπόνι