Διήμερο Σεμινάριο Μεικτών Πολεμικών Τεχνών στην Αθήνα

εικόνα άρθρου
Διήμερο Σεμινάριο Μεικτών Πολεμικών Τεχνών θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 28-29 Απριλίου 2018.

Ο πολύπειρος εκπαιδευτής και ιδρυτής της ακαδημίας Progressive Martial Arts (PMA), Guro Nick Sacoulas, και πάλι στην Ελλάδα.

Ο Guro Nick ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες το 1983, ως μαθητής του θρυλικού Dan Inosanto, ενώ το 1995 ίδρυσε τη διεθνώς βραβευμένη ακαδημία PMA στη Νέα Υόρκη. Εκτός του Dan Inosanto μαθήτευσε για πολλά χρόνια και σε άλλους κορυφαίους εκπαιδευτές με τους οποίους διατηρεί συνεργασία, όπως: Erik Paulson, Surachai Sirisute, Chris Sayoc, Paul Vunak, Marc Denny, κ.α.

Από το 2000 παραδίδει διεθνή σεμινάρια σε Μικτές Πολεμικές Τέχνες, Jeet Kune Do και Filipino Kali, ενώ συγκαταλέγεται πλέον και ο ίδιος ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας υψηλού βαθμού πιστοποιήσεις:

• Full Instructor in Jeet Kune Do / Jun Fan Gung Fu (under SiFu Dan Inosanto)
• Full Instructor in the Filipino Martial Arts (under SiFu Dan Inosanto)
• Full Instructor in Muay Thai (under Ajarn Surachai Sirisute)
• Full Instructor in Combat Submission Wrestling (under Sensei Erik Paulson)
• Full Instructor Level 9 | Katipunan 2 in Sayoc Kali (under Pamana Tuhon Chris Sayoc)
• Guro in Dog Brothers Martial Arts (under Guro Marc “Crafty Dog” Denny)
• “Raw Dog” – Member of the Dog Brothers Pack
• Sayoc Whip Instructor (under Pamana Tuhon Chris Sayoc)

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Ώρα έναρξης: 10:45π.μ. (ισχύει και για τις δύο μέρες)
Διάρκεια: 3 ώρες/ήμερα (θα υπάρχει μισή ώρα ενδιάμεσο διάλειμμα)

Το Σάββατο 28/4, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε αποτελεσματικές τεχνικές τόσο για αυτοάμυνα, όσο και αγωνιστικού τύπου, περιλαμβάνοντας και κάποιες από τις αγαπημένες τεχνικές του θρυλικού Bruce Lee στο μαχητικό πεδίο του Trapping. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τεχνικές ροής εμπλέκοντας όλα τα επιμέρους μαχητικά πεδία.

Την Κυριακή 29/4, το σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο στην ιδιαίτερη τεχνοτροπία της τέχνης του Sayoc Kali, όπου θα παρουσιαστούν πρακτικές τεχνικές τόσο σχετικά με την επίθεση, όσο και σε σχέση με την άμυνα και αφοπλισμό σε μαχαίρι με διαφορετικών διαμετρημάτων λεπίδες.

Το διήμερο σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους σε πολεμικές τέχνες, ενώ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για γνωριμία με τις μικτές πολεμικές τέχνες και το πόσο χρήσιμες, αποτελεσματικές και πρακτικές είναι για την ολοκληρωμένη αυτοάμυνα, αλλά και κατά την αγωνιστική τους εφαρμογή.

Όποιοι διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό για προπόνηση (γάντια πυγμαχίας, επικαλαμίδες, σπασουάρ, εκπαιδευτικά όπλα, κτλ.), ας τον φέρουν μαζί τους. Σε όσους δε διαθέτουν, θα τους δανείσουμε εμείς στην ακαδημία για τις ανάγκες του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 210 2587 055

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι