Σοφά λόγια

Όσο λιγότερη προσπάθεια καταβάλετε, τόσο πιο γρήγοροι και δυνατοί γίνεστε. (Bruce Lee)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Οι προαγωγικές εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών του Ευκλέα Λευκάδας

Οι προαγωγικές εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών του Ευκλέα Λευκάδαςτο ΔΣ του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας ενημερώνει οτι πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών την 27/03/2018 στον χώρο του συλλόγου.

Oι εξετάσεις διεξήχθησαν από το Μάστερ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ το διεθνή εκπαιδευτή ΛΩΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ δάσκαλο του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της Άρτας και τον διεθνή εκπαιδευτή ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ.

Στο σύνολο εξεταστήκαν 10 αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ και 50 αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Οι αθλητές μας είχαν πολύ καλή απόδοση και προήχθησαν στον επόμενο βαθμό, οι αθλητές από μισή κόκκινη στην κόκκινη θα επανεξεταστούν στα τεστ δύναμης σπασίματα καθώς οι προσπάθειες τους δεν ήταν επιτυχείς. Στο τέλος απονεμηθήκαν τα πτυχία του διεθνούς σεμιναρίου στους 5 αθλητές του ΕΥΚΛΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ και στους 35 του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου του ΕΥΚΛΕΑ ΑΡΤΑΣ για την παρουσία του στις εξετάσεις καθώς και το δάσκαλο του ΕΥΚΛΕΑ ΠΛΑΓΙΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ για τη βοήθεια στην προετοιμασία των αθλητών μας.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια.

Επιστολή του Ευκλέα στον Οδηγό

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
Αθλόπολις
TCMA
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική