Σοφά λόγια

Μόλις κάποιος αρχίζει να τρέφει σκέψεις για να κερδίσει ένα διαγωνισμό ή να επιδείξει τις ικανότητες και την τεχνική του, η τέχνη του σπαθιού έχει χαθεί. (Takano Shigeyoshi)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε του Α.Σ. Θεσσαλός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε του Α.Σ. ΘεσσαλόςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε και οι εξετάσεις 1ου Dan μαύρης ζώνης απο τον shihan Πέτρο Πάση το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Dojo Τρικάλων στην Ασκληπιού 3.

Το πρόγραμα περιελάμβανε 2 ώρες σεμινάριο με βασικές τεχνικές του Καρατε kihon και τεχνικές kumite με ιδιαίτερη εξάσκηση στο kime .Ο Κύριος Πάσης είναι ένας απο τους πιο έμπειρους προπονητές της χώρας μας. Έχει πλούσια δραστηριότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ως μέλος του ΔΣ, πρόεδρος επιτροπής αγώνων και αναπληρωτής πρόεδρος εξεταστικής επιτροπής.Έχει διδάξει στις σχολές προπονητών της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού και σε σεμινάρια στο εξωτερικό.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις Μαύρων ζωνών όπου πέρασαν με επιτυχία οι αθλητές : Βολιώτη Αναστασία ,Λόκα Ειρήνη , Τσιούφη Αρετή,Ζουλούμη Ιωάννα Θεοδωρου Κων/νος ,Μαιος Γεωργιος. Μετά το τέλος των εξετάσεων ο Κύριος Πάσης συνεχάρει τους προπονητές του Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, Καραβίνο Ευθύμιο & Γρηγορίου Ιωάννη για την απόδοση των αθλητών

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική