Σοφά λόγια

Το μαλακό και το αδύναμο, δαμάζουν το άκαμπτο και το δυνατο. (Tao Te Chink)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε του Α.Σ. Θεσσαλός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε του Α.Σ. ΘεσσαλόςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο παραδοσιακού καράτε και οι εξετάσεις 1ου Dan μαύρης ζώνης απο τον shihan Πέτρο Πάση το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Dojo Τρικάλων στην Ασκληπιού 3.

Το πρόγραμα περιελάμβανε 2 ώρες σεμινάριο με βασικές τεχνικές του Καρατε kihon και τεχνικές kumite με ιδιαίτερη εξάσκηση στο kime .Ο Κύριος Πάσης είναι ένας απο τους πιο έμπειρους προπονητές της χώρας μας. Έχει πλούσια δραστηριότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ως μέλος του ΔΣ, πρόεδρος επιτροπής αγώνων και αναπληρωτής πρόεδρος εξεταστικής επιτροπής.Έχει διδάξει στις σχολές προπονητών της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού και σε σεμινάρια στο εξωτερικό.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις Μαύρων ζωνών όπου πέρασαν με επιτυχία οι αθλητές : Βολιώτη Αναστασία ,Λόκα Ειρήνη , Τσιούφη Αρετή,Ζουλούμη Ιωάννα Θεοδωρου Κων/νος ,Μαιος Γεωργιος. Μετά το τέλος των εξετάσεων ο Κύριος Πάσης συνεχάρει τους προπονητές του Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, Καραβίνο Ευθύμιο & Γρηγορίου Ιωάννη για την απόδοση των αθλητών

Αναζήτηση

TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Α.Σ. Η ΑΤΡΑΠΟΣ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ
Αθλόπολις
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
KRAV MAGA MALEH
TCMA
KRAV MAGA PERISTERI
Bujinkan Dojo Hellas
Olympus
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
JUDO
Ομοσπονδία Krav Maga


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική