Σοφά λόγια

Δεν έχουμε φίλους, δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε μόνο δασκάλους.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Ζουγανέας Νικόλαος.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. Γιν Γιάνγκ Ζουγανέας Νικόλαος. Το εισητήριό του, για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα JU-JITSU, που θα διεξαχθεί στο Άμπου-Ντάμπι, τον Μάρτιο, εξασφάλισε ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Ζουγανέας Νικόλαος.

Με την διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 20-21/1/2018 στην Αθήνα, στην κατηγορία -18 ετών +81 κιλών, προκρίθηκε στην Εθνική Ομάδα JU-JITSU. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανελλήνια πρωταθλήματα διεξάγονται σε συνθήκες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με σκληρό ανταγωνισμό και πολυπληθείς κατηγορίες. Από τα αποτελέσματα του Πανελληνίου κρίνονται οι προκρίσεις στην Εθνική Ομάδα καθώς και οι συμμετοχές στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με τη στήριξη και την καθοδήγηση της προπονήτριάς του συλλόγου κα Μουσχάκη Δήμητρας (5 DAN JU-JITSU), συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα στο Άμπου- Ντάμπι στις 17-18-19 Μαρτίου, στις κατηγορίες -18 και -21 ετών.

«Η συμμετοχή και μόνο με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος, προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και η εμπειρία να διαγωνίζεσαι με αθλητές άλλων χωρών είναι συγκλονιστική» δήλωσε ο αθλητής. Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήρια για την πρόκριση και εύχεται καλή επιτυχία στην αθλητική πορεία του.

Αναζήτηση

AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Αθλόπολις
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική