Σοφά λόγια

Οι βολές είναι μικρές παρατήρησε ο δάσκαλος, επειδή πνευματικά δεν στοχεύουν πολύ μακριά. (Eugen Herrigel)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Χαπκίντο στη Ρόδο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Χαπκίντο στη ΡόδοΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΔΙΑΓΟΡΑ (ΤΕΝΤΑ) το σεμινάριο HAPKIDO, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΟΔΟΥ MARD υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του MASTER Ευάγγελου Θάνου μαύρη ζώνη 7o DAN HAPKIDO, πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΑΠΚΙΝΤΟ και υπεύθυνος νοτιοανατολικής Ευρώπης και μέσης Ανατολής για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ WORLD HAPKIDO FEDERATION.

Πλήθος κόσμου άρχισε να προσέρχεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, για να δει, να εκπαιδευτεί και να μάθει από κοντά τα μυστικά αυτής της πολύ όμορφης πολεμικής τέχνης του HAPKIDO, της οποίας η ιστορία της υπολογίζεται στα 2000 χρόνια, από τον άνθρωπο που είναι η ψυχή και η προώθηση του ΗΑPKIDO στην Ελλάδα MASTER Ko Θάνο Ευάγγελο.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να δουν και να εξασκηθούν σε μια σειρά τεχνικών αυτοάμυνας πρακτικών στο δρόμο, προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε ηλικία μεγάλων-μικρών.

Όλοι παρέμειναν κατενθουσιασμένοι με το επίπεδο και την τεχνική κατάρτιση τόσο του MASTER Koυ Θάνου αλλά και με τη μεταδοτικότητα του. Ο Κος Θάνος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον υπεύθυνο της WORLD HAPKIDO FEDERATION στη Ρόδο KoAθανασίου Ιωάννη (MARD) μαύρη ζώνη 1ο dan hapkido,καθώς και όλους συμμετείχαν και δήλωσε κατενθουσιασμένος με την τεχνική τους αλλά και με τις ομορφιές του νησιού.

Αναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Bujinkan Dojo Hellas
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Αθλόπολις
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
TCMA


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική