8 μετάλλια για τους ΚΟΥΡΗΤΕΣ ΚΑΛΥΒΩΝ

εικόνα άρθρου

Με 8 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του  Α.Σ. "Κουρήτες" Καλυβών που συμμετείχαν με την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα της Κύπρου.

Στο υψηλού τεχνικού επιπέδου πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές από 7 Βαλκανικά κράτη συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, η οποία και αποτελεί μια από τις μεγάλες δυνάμεις στο χώρο του Ζίου Ζίτσου γεγονός που καταδεικνύεται και από την 1η θέση που κατέλαβε η χώρα μας στην συνολική συγκομιδή μεταλλίων σε αυτό το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Οι 5 αθλητές του συλλόγου των Καλυβών, τους οποίους συνόδεψε ο προπονητής τους Δήμητρης Μπιτσαξής, αγωνιζόμενοι (με το δικαίωμα της ¨διπλής συμμετοχής¨) σε 8 κατηγορίες στην κατηγορία fighting πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατόρθωσαν να φέρουν στην χώρα μας 5 μετάλλια (2χρυσό, 3 ασημένια και 3 χάλκινα).

Πιο συγκεκριμένα την πρώτη μέρα των αγώνων, οι αθλήτριες Πισσαδάκη Εμμανουέλα και Πισσαδάκη Μαρία κατέκτησαν τα Χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες -15 ετών -55 κιλά η πρώτη και -21 ετών -56 κιλά η δεύτερη,  οι αθλήτριες  Δέσποινα Παϊζη και  Γρυλλάκη Μαρία στην κατηγορία -15 ετών (στα -63 κιλά και +63 κιλά αντίστοιχα), κατέκτησαν την 2η  θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ η αθλήτρια Θεοδοσία Κουμανδράκη  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -48 κιλά (-15 ετών).

Την δεύτερη μέρα των αγώνων είχαν δικαίωμα διπλής συμμετοχής 3 αθλήτριες, οι οποίες κατάφεραν να κατακτήσουν ένα ασημένιο (Πισσαδάκη Μαρία +21 ετών – 56 κιλά) και 2 χάλκινα (Πισσαδάκη Εμμανουέλλα και Παϊζη Δέσποινα  -55 κιλά και -63 κιλά αντίστοιχα στην ηλικιακή κατηγορία των -18 ετών).

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι