Σοφά λόγια

Η δράση κάνει τα λόγια περιττά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Με ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αϊκίντο του δασκάλου Γιαμάντα στη Βουλγαρία

Με ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αϊκίντο του δασκάλου Γιαμάντα στη ΒουλγαρίαΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολυαναμενόμενο σεμινάριο του Γιοσιμίτσου Γιαμάντα, 8ο νταν Αϊκικάι, που διεξήχθη στην Σόφια το σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017.

Στο σεμινάριο πήραν μέρος πάνω από 160 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Βενεζουέλα, Λιθουανία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Γερμανία, Σκοτία, Σερβία, Σλοβενία).

Στο σεμινάριο έδωσαν το παρών το Gorin no Dojo Κατερίνης, το Zenshinkan Dojo Μυτιλήνης, όπως επίσης και οι Αθηναϊκές σχολές Warrior Spirit Dojo Βριλησσίων και Martial Arts Foundation Νέου Ψυχικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την τιμή και την ευκαιρία να διαπιστώσουν το αξεπέραστο τεχνικό επίπεδο του δασκάλου Γιαμάντα, που αποτελεί πλέον ένα ζωντανό θρύλο στο χώρο του Αϊκίντο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο σεμινάριο επίσης δίδαξε σαν ειδικός προσκεκλημένος ο δάσκαλος Άντριου Σάτο, 7ο νταν Αϊκικάι, επικεφαλής εκπαιδευτής της Aikido World Alliance.

Αναζήτηση

TCMA
Bujinkan Dojo Hellas
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
AIKIDO DOJO HERAKLION
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
Ομοσπονδία Krav Maga
Αθλόπολις


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική