Σοφά λόγια

Ακούω και ξεχνάω, βλέπω και θυμάμαι, κάνω και καταλαβαίνω. (Ρητό του Ζεν)
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Ρεκόρ μεταλλίων για τον Ευκλέα: 41 χρυσά και 8 ασημένια!

Ρεκόρ μεταλλίων για τον Ευκλέα: 41 χρυσά και 8 ασημένια!Τεράστια επιτυχία για τον Ευκλέα Λευκάδας και τους 18 συμμετέχοντες στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την 27/11/2016.

Από τον σύλλογο μας οι διαγωνιζόμενοι στα Tull στο Semi Contact στο Light Contact και στο Low Kick συγκέντρωσαν 41 χρυσά και 8 ασημένια μετάλλια.

Οι αθλητές μας αυτή την φορά ήταν μικρής ηλικίας 7 έως 16 ετών, και αγωνίστηκαν με αντιπάλους από την Αλβανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία αλλά και πολλούς συλλόγους από την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Σολδάτος Βασίλης : 2 Χρυσά
Καββαδάς Ευστάθιος 3 Χρυσά
Κοτσίνης Ευάγγελος 2 Χρυσά
Κοτσίνης Αλέξανδρος 2 Χρυσά
Διγενής Δημήτριος 2 Χρυσά και 1 Ασημένιο Διγενής Αντώνιος 3 Χρυσά Μαυροκέφαλος Σπύρος 1 Χρυσό και 1 Ασημένιο Χαλικιάς Παναγιώτης 2 Χρυσά και 2 Ασημένια Ροντογιάννης Απόστολος 2 Χρυσά και 1 Ασημένιο Γεωργάκης Γεράσιμος 3 Χρυσά Γεωργάκης Άγγελος 3 Χρυσά Ζαβιτσάνος Δημήτριος 3 Χρυσά και 1 Ασημένιο Ροντογιάννης Γεώργιος 3 Χρυσά Θειακός Σωκράτης 4 Χρυσά Βαγενάς Παναγιώτης 3 Χρυσά Βαγενάς Θεόδωρος 1 Χρυσό και 1 Ασημένιο Κουντούρης Αθαναάσιος 2 Χρυσά και 1 Ασημένιο .

Να συγχαρούμε επίσης τον Ευκλέα Πρέβεζας, Άρτας και Αθήνας για την συμμετοχή τους και την πολύ καλή αγωνιστική τους απόδοση καθώς όλοι μαζί αποτέλεσαν μια πολύ δυνατή ομάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Master Σολδάτο Άγγελο για την πολύτιμη βοήθεια του και τους Βαγγέλη Αθανάσιο, Γεωργάκη Γεώργιο Ασπρογέρακα Στέφανο.

Τέλος να συγχαρούμε την Ελληνική ομοσπονδία πολεμικών τεχνών και τον κ. Σμίαρη Θωμά για την πολύ καλή διοργάνωσή του καθώς και όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και τον Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για την σωστή καθοδήγηση των αθλητώνΑναζήτηση

Ομοσπονδία Krav Maga
Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
TAE KWON DO ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Olympus
TCMA
Αθλόπολις
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Bujinkan Dojo Hellas
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO
AIKIDO DOJO HERAKLION
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική