Σοφά λόγια

Η δράση κάνει τα λόγια περιττά.
Πολεμικές Τέχνες - Έντυπος Πανελλήνιος Οδηγός

Νέα - Εκδηλώσεις

Πρωταγωνιστής και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός 95 Ιλιού

Πρωταγωνιστής και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός 95 ΙλιούΜε τη συμμετοχή πέντε αθλητών μας καταφέραμε να πάρουμε ένα χρυσό, 2 ασημένια και ένα χάλκινo, στο πιο δύσκολο ίσως πανελλήνιο της χρονιάς. ..

Ξανά στο βάθρο της γενικής κατάταξης Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός 95 Ιλιού

Ξανά στο βάθρο της γενικής κατάταξης  Α.Σ. Ταεκβοντό Εθνικός 95 ΙλιούΓια άλλη μια φορά είχαμε την χαρά να βρίσκεται ο σύλλογός μας στο βάθρο της γενικής κατάταξης, καθώς και στην τριάδα της κατηγορίας παίδων κορασίδων στο πανελλήνιο κύπελο «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» που διεξήχθη στη Χαλκίδα, στις 10-12 Ιουνίου 2022. ..

Japan Festival Greece 2022

Japan Festival Greece 2022Παραδοσιακές Ιαπωνικές Τέχνες, Εικαστικές & Πολεμικές Τέχνες, Μουσική, Κινηματογράφος, Φωτογραφία, Ιαπωνική Κουζίνα, Σύγχρονες Τέχνες, Anime & Manga, Videogames, Cosplay, και πολλά άλλα, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, σε ένα μέρος. ..

5η Συνάντηση Choy Lee Fut Kung Fu

5η Συνάντηση Choy Lee Fut Kung FuΤην Κυριακή 5 Ιουνίου, μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω του κορωνοϊού, στο κλειστό γυμναστήριο Άργους πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση του συστήματος Choy Lee Fut Kung Fu. ..

Βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Λευκάδας σε αθλητές Ταεκβοντό

Βραβεύσεις από τον Δήμαρχο Λευκάδας σε αθλητές ΤαεκβοντόΤο ΔΣ του σωματείου μας συγχαίρει τους 14 αθλητές του που βραβεύτηκαν με έπαινο από τον Δήμαρχο Λευκάδας τον κ. Καλό Χαράλαμπο. ..

Αναζήτηση

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
AIKIDO DOJO HERAKLION
Ομοσπονδία Krav Maga
ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΤΙΓΡΗΣ & ΔΡΑΚΟΣ
Bujinkan Dojo Hellas
Αθλόπολις
Είδη Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων
TCMA
A.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- ΥUDOKAN DOJO


ΑΤΡΑΠΟΣ Διαφημιστική