ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΑΣΙΣ

Γου Σου / Σάντα / Σουάι Τζιάο / Τάι Τσι Τσουάν

logo σχολής
Προφίλ Τεχνών

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΑΤΑΣΙΣ είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 και ξεκίνησε την ενεργή του δράση στις 10 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Λειτουργούν τμήματα Wushu Kung Fu όπως:
•Σύγχρονο Wushu-Tao Lu(Φόρμες)
•Sanda ή sanshou(Chinese kick boxing)
•Shuai Jiao(Chinese Wrestling)
•Tai chi (εσωτερική πολεμική τέχνη που προσφέρει αυτοσυγκέντρωση, ισορροπία, εσωτερική δύναμη, χαλάρωση)
•Ενόργανη ακροβατική Γυμναστική

Σκοπός του συλλόγου είναι η διδασκαλία του Wushu Kung Fu μέσα από ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιστημονικά δομημένο για σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση των αθλητών.Στον Α.Σ ΑΝΑΤΑΣΙΣ λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αγωνιστικά (ανδρών-γυναικών)


Προφίλ Δασκάλου

Ο Μαντάς Δημήτρης είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού της Αθήνας με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική και στην αθλητική πάλη. Υπήρξε αθλητής τόσο στην ενόργανη γυμναστική όσο και στην ελληνορωμαϊκή πάλη με σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, κύπελλα Ελλάδος καθώς και διεθνείς διακρίσεις σε επισημά τουρνουά.
Eίναι κάτοχος 4ου duan στο wushu. η ενασχόληση του με το wushu ξεκίνησε το 2002 με το άθλημα του sanda στον ''A.O. Mπαλιος''. Tο 2008 εκπαιδεύτηκε στο μοντέρνο tao lu (φόρμες) σε βορειά και νοτιά στυλ. ως αθλητής στο wushu συμμετείχε σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με αρκετές διακρίσεις. Aπό το 2012 είναι προπονητής στον αθλητικό σύλλογο Aνάτασις.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι