ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ-Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ταεκβοντό

logo σχολής

Προφίλ Σχολής

Ο Α.Σ.ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2004 με 5μελες Δ.Σ και πρώτο Πρόεδρο τον Χατζηγεωργίου Θεόδωρο. Μετέπειτα και για μια 7ετια ανέλαβε τα ηνία ο Νέος Πρόεδρος κος Ματής Ιωάννης,στη θητεία του οποίου ο Σύλλογος κατέκτησε το 2009 την 2η θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Εφήβων / Νεανιδων και κατέκτησαν συνολικά 20 Πανελλήνια Μετάλλια.  

Το 2013 τα ηνία του Συλλόγου αλλάζουν χέρια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Προέδρου και αναλαμβάνει ο κος.Αναστασιος Παπαδόπουλος μέχρι και το 2020 ,εποχή Κορωναίου. Κατα τη διάρκεια της θητείας του ο Σύλλογος κατακτά 35 Πανελλήνια Μετάλλια και έχει συνεχή παρουσία με τους αθλητές του στα κλιμάκια επίλεκτων της ΕΤΑΒΕ και στην Εθνική Ομάδα, με συμμετοχές σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Το 2022 μετά Κορωναίου εποχή Αναλαμβάνει νέο Δ.Σ με Πρόεδρο τον Κο.Ζηση Λιάπη και ο Σύλλογος κατακτά ακόμη 5 Πανελλήνια Μετάλλια και ένα Χάλκινο Πανευρωπαϊκό.

Προφίλ Δασκάλου

Σε όλη αυτή τη διαδρομή θεμέλιος λίθος και καταλυτικό ρόλο έπαιξε από την αρχή έως και σήμερα, η εμπιστοσύνη που έδειξαν όλες οι Διοικήσεις του Συλλόγου, για το χτίσιμο αυτού του μεγαλειώδους αθλητικου - πρωταθλητικού οικοδομήματος ,δίνοντας τη θέση του Προπονητή έως και σήμερα, στον Κο.Χρηστιδη Ανδρέα, πρώην Πρωταθλητή Και.Φυσ.Αγωγης,ο οποίος έχει κατακτήσει 9 Πανελλήνια Μετάλλια,1χαλκινο στους Μεσογειακούς αγώνες το 1991,5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 1991,5η θέση στο Πανευρωπαϊκό το 1992, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο taekwondo, και αποφοίτησε με Άριστα 10, έχει 2 Μεταπτυχιακούς τίτλους σε Προπονητική και Αποκατάσταση, είναι συγγραφέας 2 βιβλίων το πρώτο αφορά την ανάπτυξη μέσω του taekwondo στην παιδική ηλικία, μεταφρασμένο σε 8 γλώσσες,και το δεύτερο στην προπονητική,303 ασκήσεις σε ψηφιακή μορφή. Έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός Προπονητής το 2009 με την Εθνική Ομάδα Παίδων Κορασίδων,στο Ζάγκρεμπ,καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην Ευρώπη η Ελλάδα. Είναι επί δεκαετίας προπονητής επίλεκτων αθλητών ΕΤΑΒΕ έως και σήμερα. Είναι διορισμένος ως διακεκριμένος αθλητής με τον Νόμο 2725/99 στο Δημόσιο Τομέα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

×
Πανελλήνιος οδηγός πολεμικών τεχνών

Κουπόνι Δωρεάν Μαθημάτων

Κερδίσατε 2 δωρεάν μαθήματα γνωριμίας στις συνεργαζόμενες σχολές του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών!

Κατεβάστε το κουπόνι